Niunia się dziś z rana przejadła i sobie ulała..., kup robi tyle że szok..., w nocy pobudki średnio co 3 h.
Starsza w żłobku, mąż niedługo wraca do pracy więc czasu dla siebie będzie jakby mniej.
Szczebiotce, Madzi serdecznie jeszcze raz gratuluję, czekam na fotki Maluszków oraz relacje z porodu i co u Nich.
Truskaffka ja też taki typ, że jak bałagan wokół to odpoczywać nie umiem, powodzenia na badaniach.
Aniulkas przeszły bóle i napinania?
Deizzi dziennie 2 saszetki parzę, wcześniej jedną ale teraz dwie piję.
Aleksp trzymam kciuki by do piątku coś się rozkręciło w temacie :-)
Anka ale zakupy i tak widzę że zaliczone poza drzemką popołudniową :-) Dobrze, że udało Ci się kupić te butki. W ciąży nie spuchłam ani grama, ale po porodzie swoich kostek nie widziałam przez tydzień a buzię miałam tak wysypaną jakbym trądziku dostała. Trzymam kciuki by Cię wzięło zanim dr pójdzie na urlop. Super, że masz takiego kumpla, co dba o Was :-)
Makunia podejrzewam że masz ucisk i dlatego tak promieniuje ten ból, u mnie tak było że jak Gabi uciskała na jakiś nerw, to ból promieniował albo do nogi albo właśnie do rąk. A jak u Ciebie z wodami? Jest ich więcej? Bóle krzyżowe to miałam jak jechałam już ze skurczami co 3 minuty ;-)
Banankowa przykro mi, że musisz iść wcześniej do szpitala ale najważniejsze że będziesz pod stałą opieką medyczną a lekarz wie co robi. Wierzę, że ciężko zostawić małe dziecko w domu, sama to przerabiałam kilkakrotnie tej ciąży ale dacie radę. Najważniejsze by wszystko w Wami było w porządku.
Ala-84 ja przeziębienie leczę Prenalenem i piję dużo ciepłej herbaty z sokiem malinowym i odrobiną cytryny.
Nimitii może jak będziesz w szpitalu to Cię szybciej weźmie co??? Z tym czopem nie u wszystkich jest tak samo, w pierwszej ciąży dopiero po 2 tyg urodziłam a teraz odszedł mi po wizycie u dr w środę a w piątek mnie ruszyło.
Trytytka czyżbyś zapasy robiła jedzeniowe, a może masz zachcianki przed porodem?
Zuzkon a nie możesz egzaminu przełożyć??? Terminu porodu nie przewidzisz chyba że się ma zaplanowane cc.
Patrycja kciukasy zaciśnięte :-)
Gosienska witaj :-) szczęśliwego rozwiązania życzę :-)
Basiatoja zatem życzę Ci byś 8 marca urodziła :-)