daga90
Fanka BB :)
Szczerbiotka Madzia_83 gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kania niestety na strachu zostało. Na KTG ani jednego skurcza nie było widać. Mało tego lekaż kazał mi sie kłaść już w piątek na patologii ale zadzwoniłam do mojego gina i on powiedział że mam do niego przyjść jeszcze.
truskafffka dziękujęmoże dziś w nocy coś ruszy kto wie
aniulkas chciałabym żeby to były te skurcze :-) a mierzysz ich długość i częstotliwość?
szczebiotko ty farciaro) gratuluje z całego serca! teraz czekam na zdjęcie małej !!
))
Aleksp ja mam tak samodupa zbita z tymi naszymi dzieciakami obwarowały się tam i koniec :/ ale u ciebie widać że mała rusza do przodu ostro
POWODZENIA!
Anka dobrze że kurtka wyschła
makunia u mnie na KTG też zerowy brak skurczyale przynajmniej wiem że to czop śluzowy wypadł i był zabarwiony krwią kto wie może za 2 tyg urodze ;-)
banankowa!!!!!!!! ja ciebie ściskam tak mocno i bardzoooo!!!!! tak strasznie ci współczuje !!!!! bądź silna dla siebie i Michałka i oczywiście dla Tymusia!
Już wam nawet pisać nie będę że mam nadzieje iż to już dziś się zaczniebo i też po co jak sie zacznie to napisze z porodówki ale coś czuję że się nie zacznie i będę pykać po schodkach z oxcy