reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

witam mamusie z lutowek:-):-) Rozgosccie sie :) U nas milo na forum wiec mam nadzieje ze sie nie bedziecie tu nudzily :)

Alu gratuluje Nelcia super dziewczynka i jaka ladniutka:tak:

Betina najpierw Ty urodzisz ja jeszcze mam troche czasu do terminu :) Mam nadzieje ze kapiel i spacer pomoga Ci w akcji porodowej. Ja bym Cie tez nie puscila samej bo to juz...
Zuzkon same dobre wiesci, udanej zabawy!

Bylysmy z Laura na sporcie, teraz biedna taka glodna ze pochlania kotleta:happy:
Mezulek wrocil i wlasnie drzemie na sofie:-D
Ja dzis mam w planach tylko przebieranie poscieli i chyba pojde polezec w wannie bo dawno tego nie robilam. Jakos prysznic idzie mi szybciej.

reklama
Ewelinka no wlasnie licze na to ze mi przejdzie szybko..choc mam sklonnosci do depresji i takich stanów ale one nie sluza...
anka dziekuje:) mała skromna kolacja... no ja mam tez troche do porodu i jak widze poki co CISZA poza tymi przepowiadajacymi.. zobaczymy czy dotrwam do nastepnej wizyty!

Jasne, że możesz kwasia :) im nas więcej tym lepiej:) więcej fajnych odpowiedzi i pytań :)
maryńka pozazdrościć urlopu :) jak się czeka na taki odpoczynek to sprawia n więcej radości :)
betinko 3700? wow ładna waga :)
zuzkon miłych urodzin!
anka milej kąpieli :) ja uwielbiam takie chwile, a najbardziej te zapachy różnych olejków i płynów do kapieli :)
alu! GRATULACJE!!czekamy na opis z porodówki:)

Zrobiłam dziś reklamowany Papirus Winiary i jesli jeszcze nie robiłyście to zachęcam bo bardzo dobre mięsko :) Z Knorra też pyszne :) mięsko bardzo soczyste i bez tłuszczu :)
Dziewczyny! jeszcze kilka godzin i będziemy na pewno marcówki!!!:)

Zuzkon skormna kolacja w milym towarzystwie musi byc udana:tak:
Ja mam wizyte w srode wiec pewnie dotrwam, u mnie przepowiadajace nie sa jakies szalowe wiec chyba jeszcze daleko:rofl2:
Basiatoja ja tez polecam to mjiesko z papierka :)) super sprawa :D miesko soczyste i swietnie samkuje.
Zostalo 5,5h do 1 marca wiec dziewczyny witamy w marcu :))

wiecie no tak fajna kolacja w miłym towarzystwie jest czyms super. ale szkoda gadac. mam za duzo watpliwosci ze wszystkim. chcialabym pojsc do nich sama jak za dawnych czasów..

Betina walczyć trzeba. Wiem że może nie maluje się to kolorowo ale przynajmniej będę mogła spojrzeć synowi w oczy i
powiedzieć walczylam dla ciebie :)

Zukon ja tak miałam wczoraj. Dołek straszny więc mąż zabrał mnie po raz ostatni do naszej ulubionej restauracji i pomogło. Może zrob coś co zawsze sprawia ci radosc? Ja kocham zwierzęta i zabawa z nimi poprawia mi humor. Może masz zwierzaka alno kogos kto ci urzyczy do zabawy czworonoga ;)

Ala gratuluje! I znow zazdroszczę że ty już po;)

Ja dziś chodzilam dużo i tanczyłam do waka waka shakiry :D a teraz jestem po gorącej konpieli i moze moze cos sie ruszy bo troche pobolewa :)
A teraz idę pooglądać germany's next top model :D a co!

Właśnie nie wiem czy to czop bo jakby tak zebrać ten śluz z całego dnia to koło szklanki by wyszło. Czy to nie za dużo? Ale na wody to nie wyglądało. Ehh... Sama nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Do góry