reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Ale tu się u Was dzieje :-D
U Nas jak się dziewczyny po rozpakowywały to lutówki słabo przędą...
Zaszalałam dzisiaj trochę z tymi zakupami. Oczywiście nie omieszkałam kupić czegoś z wyprzedaży smykowej dla małego. Co prawda za dużo tam u nich już nie ma ale...dałam radę.
Jutro wizyta na IP. KTG i zobaczymy co dalej. Jest szansa,ze już mnie jutro zatrzymają dlatego jedziemy z emkiem już z walizkami.
Muszę tylko dopakować jakieś dresy co by nie biegać potem tam z gołą dupką na tej IP :-p
A ja naiwna pakowałam torbę na wszelki wypadek przed świętami Bożego Narodzenia :eek:

Widzę,że kwasia też się do Was wprasza ;-) zdrajcy z Nas jedne! Ale może tu dają lepsze nagrody :confused::-D;-)

reklama
Laura strasznie mnie skopala az teraz wysiedziec nie moge tak mnie zgaga pali:-( Po tych jej wygibasach wstalam do lazienki a mi jakos tak lekko jakby mi sie brzuch zmniejszyl. Patrze w lustro a moj brzuch chyba nizej ale nie wiem czy rzeczywiscie opadl czy mi sie tylko wydaje bo jak siedze przy kompie to nadal czuje ze mi przeszkadza i cycki mi sie na nim opieraja. Mam nadzieje ze poczeka na tatusia z wychodzeniem najlepiej tak do przyszlego weekendu :-) bo mezus od 11-go idzie na urlop to bym byla pewna ze jak sie zacznie to nie bede sama i bedzie mnie mial kto do szpitala zawiezc. Tak wiec do 8 moze sobie spokojnie siedziec jeszcze :-D

na_cik - najwyższy czas, żeby Cię rozpakowali:D ileż można chodzić w dwupaku :D

daga - właściwie już na wylocie jesteś, wiec moze Ci sie brzuszek obniżył:) ale nawet przy opadnietym brzuszku mozesz jeszcze ze 2 tygodnie pochodzic:)

Patrycja - no to może się zbliża godzina 0 :D

znowu mnie skurcze molestują, niestety za lekkie na poród, wiec bedzie tylko zarwana noc :)

Zuzkon i jak się czujesz po całym dniu takich wrażęń?
basiatoja no super, że w końcu pospałaś sobie:) śpij już tak do końca
03.2013 zabka jeszcze troszkę i poczujemy wszystkie ulgę:)
trytytka ja troszkę mogę wziąć od Ciebie jak się dzielisz hihi
betina udało się Męża zatrudnić do obiadu?
makunia ja sobie nawet już wsadziłam ręcznik pod pupę i podkład z ceratką do łózka, żeby uniknąć większej wpadki;/ a odwiedziny u Olka się udały?
Nomi żeby żadne komplikacje Ci nie wyszły po tej stłuczce. życzę Ci szczęśliwego rozwiązania i jak najmniejszego bólu. Oby Dzidiza była zdrowa i żebyś szybko doszła do siebie. będziemy czekać na wszelkie wieści od Ciebie! ściskam cieplutko:)
nimitii a dało by radę uderzyć do samego strasburga? nasz trybunał konstytucyjny eghm... sami wiemy jak działa;/
Szczebiotka muszę tego ananasa spróbować. mój akurat kupił dzisiaj, bo z sexu to nici :(
na_cik witamy:) znalazłaś te schody?
aniulkas a jakie dobre ciasto upiekłaś? :) może się przepisem podzielisz?
_Ewelinka_ może Twoje słowa okażą się prorocze hihi bo na prawdę już bym się chciała rozszczepić
anka powinnaś te drzemki z nogami w górze sobie robić, żeby ta opuchlizna choć mikroskopijnie Ci zeszła i pooszczędzać się troszkę
Patrycja niech Piotruś wraca do Was! może jeszcze wytrzymasz z zaciskaniem nóżek:)
Ala gratulacje! :)))))))
maryńka mój już też zaplanował. w tym roku będziemy jechać do jego cioci do Kielc:)
kwasia witaj:)
natalia te brzuchy powinny być odczepiane na czas sexu:p
daga może się posłucha Maleństwo, że ma jeszcze posiedzieć:)

w końcu koniec dnia:DDD dostałam swojego upragnionego loda hihi i wpałaszowałam podczas nadrabiania Was. Misiek wciąż katarzy i suchy kaszel ma do tego. M zapowiedział, że sexu koniec na 2 miesiące:((((((((
Tymcio coś się spokojniejszy zrobił w ciągu, więc może jakieś przygotowania tam czyni, żeby wyskoczyć z brzuszka w ramiona mamusi?;) albo szykuje się na mega wiercenie w nocy
zaraz idę spać i po ciuchu liczę na trochę snu.
lecę jeszcze inne tematy zobaczyć. miłej nocki życzę Wszystkim:)

coś widze ze coraz wiecej lutówek do nas dołancza. tłoczno sie robi ;)

ala gratuluje!
maryńka fajnie juz plany wakacyjne snuć ;)
anka26 w wannie fajnie sie leży, gorzej wstac..
nimitii tez próbowałam tańców - póki co nic z tego nie wyszło oprócz bólu spojenia ;)

hej. ja zapisuje sie oficjalnie do marcowek. ide dzis na dluszy spacer o ile mija matka ruszy tylek do parku bo sama nie chce lazic. mezowi na weekend wymyslilam sexy po 2 rrazy na dzien by w weekend urodzic bo potem ma 2 zmiane . jesli nie ur do 6 to mnie w spa poloza :-( a tego sie boje . lekarz dal mi recepte na plyn do lewatywy. ale kiedy mam go sobie zrobic jak nie wiem kiedy sie cos zacznie dziac.. Dzis tez ide po loda do sklepu :-):-) a co mi tam to ostatki sa :-)

Jest 5 44 a ja już nie śpię ><
Jakoś nie pomogły mi wczorajsze charce i tak jak piszesz betina oprócz bólu spojenia i lekko brzucha nic sie nie działo :(
Teraz jest mi tylko niedobrze :/

Kingajanik trzymam mocno kciuki za ciebie! Obys urodzila na weekendzie :)

Bankowa wiem ze mamy prawniczki coś szykują ni jak sie nie uda to pewnie i tam się zwrócą.

Ja dziś już sobie odpuszczam co ma być to będzie. Jedno przynajmniej sie dzieje. Mały nareszcie się uspokoił i juw tak sie nie wierci w brzuchu :)

no to dzis poki co nie zapowiada sie ten sadny dzien:)))wyspałam sie mocno po wczorajszej cholernej nocy.Pewnie dlatego ze dzien intensywny ( lekarz, badania, kolacja zmezem, wizyta u tesciowej no i zmiana imienia wiec przeglad wszystkich)...teraz odliczamy -start 41tc i jak nic to 6go wizyta a jak nadal nic to 8go szpital.

Ruch mam codziennie intensywny, wiec tym razem chyba czas sprobowac sexu bo dziś ostatnia globulka w zw z GBS:)wiec juz mozna:)):, no i masaze, zaczynamy masaze.

reklama
Aleksp jakie masaże? ja tez skończyłam wczoraj globulki na GBS i dzisiaj ide powtorzyc badanie czy cholerstwo dalej jest. Ale szczerze to mam nadzieje ze nie dotrwam już do wyników..

No to wiosna sie skończyła, za oknem znowu szaro-buro, ale na spacer i tak trzeba iść ;)
Niech się coś zacznie dziać bo jak tak dalej pójdzie to synek zdąży przybrać rozmiary smoka i jego mama też (gdybym przybierała przez całą ciążę kg tak jak teraz na końcówce to ładnym słoniątkiem bym była..)

Do góry