betina79
Fanka BB :)
zaraz wybywam na spacer, taka ładna pogoda u nas. potem mąż robi obiad i jeszcze na zakupy jedziemy, moze uda mi sie cos dla siebie znaleźć..
dzisiaj 28 luty, juz raczej słabe szanse ze bedziemy miec na forum nowe lutowe dzieci. Chyba juz cała reszta moze uznac ze dotrwałyśmy do marca
Aleksp ja mialam wczoraj dokladnie takie samo odczucie w pochwie. moze faktycznie cos sie tam zaczyna dziać
kingajanik ja mam termin na 3 marca - może urodzimy "razem"
nimitii fajnie ze ktos działa w tej sprawie, myslisz ze są jakieś szanse na zmiane daty wejscia ustawy?
zabka nie zniechęcajcie się z tym przytulaniem, nie wiadomo w którym momencie zaskoczy
Kania dobrze słyszać że u Was aklimatyzacja przebiega pozytywnie
Deizzi dasz radę, doświadczona mama juz jestes
dzisiaj 28 luty, juz raczej słabe szanse ze bedziemy miec na forum nowe lutowe dzieci. Chyba juz cała reszta moze uznac ze dotrwałyśmy do marca
Aleksp ja mialam wczoraj dokladnie takie samo odczucie w pochwie. moze faktycznie cos sie tam zaczyna dziać
kingajanik ja mam termin na 3 marca - może urodzimy "razem"
nimitii fajnie ze ktos działa w tej sprawie, myslisz ze są jakieś szanse na zmiane daty wejscia ustawy?
zabka nie zniechęcajcie się z tym przytulaniem, nie wiadomo w którym momencie zaskoczy
Kania dobrze słyszać że u Was aklimatyzacja przebiega pozytywnie
Deizzi dasz radę, doświadczona mama juz jestes