reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

kiniusia-witaj ponownie.Duzo odpoczywaj a w wolnej chwili na pewno troszke nadrobisz.Ostatnio watek "wyprawkowo" jest doś oblegany ale to oczywiste z racji zbliżającego się porodu.

A ja dzis miała leżakować to mi sie zachciało zrobic pączki i tto z podwójnej porcji.Padam na mordeczkę:eek: ale warto było.Stwierdziłam,że im póxniej tym mi będzie ciężej.Zamroziłam połowę porcji i w Tłusty Czwartek wystarczy że odmrożę,podgrzeję w mikro i będą jak prosto z garnuszka;-).Ale tego ugniatania było,jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wycwiczyłam mięśnie ręki he he.

Siostra mnie odwiedziła i się smiałam że wyczuła w powietrzu.;-)była wniebowzięta. Zaraz będzie męzulek,to sobie zje obiadek i pąki a ja juz dzis nicccc niccc nic nie robię.Jedyny wysiłek jaki mnie czeka to rozebrac się i wskoczyć pod prysznic przed spaniem:tak:

reklama
Wy wszystkie lezakujecie, oszczedzacie sie a ja z imprezy na impreze
Dopiero wrocilam do domku. Bylismy u kolezanki na kawusi i bigosiku :) Dawno nie jadlam wiec niebo w gebie. Do tego zalapalam sie na golabki- rewelacja. Ja nie robie bo moj nie przepada wiec jak juz mam ochote to kupuje gotowe:zawstydzona/y:
Laura w trakcie kolacyjki, klade ja spac i sama wskakuje w pizamke i pod kocyk:tak:
Weekend byl mega dlugi a od jutra znow zaczynam robote
Tym razem ciuszki dzidziuska:tak:
Na obiad mam zrobic rosolek wiec z rana tylko po wloszczyzne i moge walczyc z praniem.
Kiniusia fajnie ze sie odezwalas i trzymym kciuki && oby do marca:tak:
Monisia no i bede musiala te paczki zrobic a ze do kolezanki siostra przyjechala to sie obie zalapia. Dadza znac kiedy wpadna wiec zrobie na swizo:tak:
Betina co czytasz?

Hej :)
Melduję, że od środy jestem w domku- grzecznie leżakuję, biorę leki i czujemy się ok. Mam nadzieję, że dotrzymamy do marca w dwupaku.
Kurczę wybiłam się z rytmu przez ten czas, mam nadzieję, że jakoś na nowo się wdrożę w forum ;-)

Kinia nie przejmuj się,odpoczywaj:)

Deizzi chyba damy radę ogarnąć te egzaminy :) Gratuluje 5 !

Oluś ostatnio tak mocno rusza się i kopie że aż chodzę zbolała... Ale da nam popalić poźniej....:DD zapowiada się ciekawie. Jestem dziś po wizycie księdza,temat brzusia był nr 1 na kolędzie :D nawet pobłogosławił brzusio :)

Basiatoja moj mieszakaniec tez taki ruchliwy, dzis jak siedzialam tak mnie skopal ze mialam obolaly brzuch i nie moglam pojsc do WC. Tak bolalo. Czasami mysle ze jest taki duzy i brakuje mu miejsca w zwiazku z czym rozpychajac sie obija mi scianki brzucha
Milo ze strony ksiedza ze poblogoslawil brzusio, super!

U mnie w ciągłym napięciu, więc przez weekend "starałam" się oszczędzać.
Nawet czasu na kompa za wiele nie poświęciłam.
Oliwia jutro idzie do żłobka, na samą myśl buzia się jej uśmiechała.
Widać że dwa tygodnie z mamą dało jej popalić ;-)
Idę leżakować i oglądać o katastrofach w przestworzach - śmierć prezydenta, ponoć spoko dokument na National Geographic Channel.

Kiniusia wracaj do sił na na bb :-)
Anka podziwiam Cię za tą energię i siły :-)
Deizzi gratuluję zdanego egzamu.
Kociatka a kiedy usiądziesz na tyłeczku i odpoczniesz?
Szczebiotka a Ty gdzie?
Herbata wyspałaś się w końcu?

I miłego...:-)

Ostatnia edycja:
U mnie w ciągłym napięciu, więc przez weekend "starałam" się oszczędzać.
Nawet czasu na kompa za wiele nie poświęciłam.
Oliwia jutro idzie do żłobka, na samą myśl buzia się jej uśmiechała.
Widać że dwa tygodnie z mamą dało jej popalić ;-)
Idę leżakować i oglądać o katastrofach w przestworzach - śmierć prezydenta, ponoć spoko dokument na National Geographic Channel.

Kiniusia wracaj do sił na na bb :-)
Anka podziwiam Cię za tą energię i siły :-)
Deizzi gratuluję zdanego egzamu.
Kociatka a kiedy usiądziesz na tyłeczku i odpoczniesz?
Szczebiotka a Ty gdzie?
Herbata wyspałaś się w końcu?

I miłego...:-)

Dobrze że weszłam i przeczytałam bo bym zapomniała a też byłam ciekawa tego programu i miałam obejrzeć :)

Kiniusia, witaj znowu i odpoczywaj duzo! Dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo i jestes w domku.

Anka, imprezowiczko, uwazaj, zebys nie przesadzila!

Monisia
, paczki pycha, ale nie umiem niestety :(

Kaniu, odpoczywam :) Fajnie, gdy dziecko cieszy sie na mysl o zlobku - ma widac dobra opieke i fajne towarzystwo. A i mamie nalezy sie odpoczynek

Basiatoja, bierz magnez

Deizzi, gratulacje!

A my bylismy dzisiaj na 3 urodzinach mojej bratanicy, byla czworka smykow, w wieku 6, 4.5, 3 i 1.5 (moje najmlodsze). Co poltora roku:-) A teraz bedzie kolejne z takim samym odstepem:-D

reklama
Witam się już po-weekendowo:-)

Zawiozłam dziś Gabrysia do babci bo jutro rano pogrzeb więc doszliśmy do wniosku,że nie maco rano go szarpać.Wracając tak mi pupa zmarzła, że hej:szok: Ciekawa jestem jak będzie jutro na cmenatrzu:no:

Dezzi brawo!!!

Kinusia super, że w porządku wszystko:-)

Anka bo Ty to imprezowa dziewczyna,ja podziwiam takie powera...ja mam dni kiedy już mam tak dosyć, że najchętniej bym przespała czas do porodu;-)

Do góry