Hej
Monisia, u mnie fotelik tez wyprany. I gondolka;-) NIe daj sie bakcylom!
jak gondolkę wyprałaś bo ja nie wiem jak za to się wziąć. u mnie ten materiał na zewnątrz gondoli się nie zdejmuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Monisia, u mnie fotelik tez wyprany. I gondolka;-) NIe daj sie bakcylom!
dziewczyny a nowe wózki i foteliki do samochodu też trzeba prać?
powodzenia życzę, symfonia nie jest zbyt skomplikowana więc napewno zdasz
Anka Ty to masz fajne aktywne życie w ciąży pozazdrościć! Baw się tam dobrze na pewno będziesz seksownie wyglądać bo każda kobieta w ciąży wygląda pięknie !
Deizzi fajnie że dobrze Ci poszło,dla nas teraz jest to szczególnie ważne. Jeszcze jeden i będzie git! ja za tydzień będę się stresować... ech;/ Jeszcze się nie uczyłam,więc zaczynam od poniedziałku!
Monisiu napracowałaś się przy tym foteliku więc teraz czas na relaks Ale bynajmniej z głowy no nie?jedno do przodu.
Ja dziś zrobiłam sobie małą małą-wielką (ostatnio) wycieczkę po mieście z mężem,zakupiłam kilka potrzebnych rzeczy(m.in. piel.tetrowe,fridę,wkładki laktacyjne,kilka ubranek... itp. ) niestety teraz wysiadam bo kręgosłup mnie boli jednak jest to dla nas niezły wysiłek,a jeszcze ten strach że cos się stanie... Miałam w głowie żeby kupić swoje i uciekać,byle jak najszybciej wszystko załatwić i się nie forsować za długo...