Hello
Wpadlam w szal przygotowan, ubranka posortowane, wyprane, wyprasowane i poukladane, wyprany fotelik samochodowy 0-13 kg, zaraz sie zabiore za szorowanie gondolki... Wczoraj do pozna ukladalam liste zakupow, na szczescie niewiele tam jest i w zasadzie nic kosztownego. Oj, tanszy ten drugi dziec, tanszy, do tego chlopczyk i z ubrankami jest w ogole problem z glowy. Pierwszy strasznie byl drogi, az sie nie oplaca miec jednego
Patrycja, mnie tak kluje, jak synus kopnie mnie w szyjke. Nieprzyjemne uczucie
Deizzi, fajnie, ze Ignas przeszedl. U nas do konca beda dyskusje nad Julkiem, bo najwyrazniej tylko nam sie to imie podobalo:-( Wiec co chwile moja mama, tesciowa lub babcia wyskakuja z jakas nowa propozycja
03.2013 nie martw sie na zapas. Sa dni, gdy moje sloneczko lezy na pleckach i ne daje znaku zycia - zwykle wtedy, gdy pogoda jest kiepska, a ja sama jestem spiaca. Jak to za dlugo trwa, biore dopplera i sprawdzam, co tam. Zwykle odpowiada mi wsciekle kopniecie i radosne, miarowe bicie serduszka. W 99.5% przypadkow nie ma sie co martwic.
Trytytka, ale mialas nocne patataj
Moje koty tez czasem to uprawiaja, ale chyba nie na taka skale! Dobrze, ze telewizor przezyl
Martuska, dolaczam sie do zyczen!!! Wymarzonego porodu Ci zycze i zdrowego dzieciaczka:-) Karolek piekny i dorodny, gratulacje dla szwagierki
Monisia, dzidzia wielka i ciasno jej - nie ma jak zrobic zamachu, zeby mamuske zdzielic w zebra;-) Daj znac jak po wizycie
Anka, milego imprezowania. Uwazaj tylko, zeby Cie znowu skurczybyki nie chwycily