kociatka
Fanka BB :)
Kaniu, Oluszka nianczy moja mama (wlasnie wrocili z saneczek), stad mam energie na takie manewry. Ale tez mam dni, kiedy nie mam sily na nic. Wtedy nic nie robie. Jak mawiala moja babcia, robota nie zajac;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kociatka - podziel się tą energią proszę
Martuska - wszystkiego dobrego
basiatoja - ja brałam ranigast kilka razy, bo już nie mogłam wytrzymać. nie konsultowałam się z lekarką, jedynie z doktorem google.
Deizzi - dziewczynki rzeczywiście tak szaleją za Hello Kitty? Nie mogę zrozumieć fenomenu tego kotka. A jak jest z różowym kolorem? Bo mnie troszkę drażni, ale jak małej się będzie podobać, to trzeba będzie zrozumieć
U mnie dzisiaj tak jakoś smutnawo. Wczoraj zauważyłam, że moje nogi przypominają bardzo nieestetyczną galaretę i się boję, że po ciąży będę sflaczała. Wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, do tej pory jakoś szczególnie się nie przejmowałam. Teraz to w ogóle nie chcę się nawet kochać przez to jak się czuję.
Nie mam też pomysłu na spędzanie czasu wolnego, czyli ogólnie całych dni. Codziennie to samo, jakoś nic mnie nie cieszy. Aż się popłakałam z tego użalania się nad sobą. Mam nadzieję, że to tylko głupie hormony i mi szybko przejdzie.