Kania78
...
Mnie po kawałeczku rozbiera, a tak mi Oliwia dziś dała w kość, że szok. Mąż wrócił to się nią teraz zajmuje, układają puzzle a ja mam chwile dla siebie. Oliwia nic nie je, dziś to naprawdę praktycznie jest od mleku i kilku łyżeczkach kisielu. A te syropy to też na brzuszek jakiś wpływ mają, i co chwilę narzeka że ją brzuszek boli. Wczoraj wieczorem wymiotowała, dziś na szczęście i jakby ciut mniej kaszlała ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Przyjmuje 3 syropy, z czego jeden dziś kończymy - Neosine, prócz tego ambrosol i bactrim. A na widok fridy ucieka....
Może wieczorem jak będę miała siły to wgłębię się w to co napisałyście przez ostatnie dwa dni.
Dziękuję za pamięć i słowa otuchy Żabka, Monisia, Szczebiotka, Kociatka, Agula, Anka, Herbata, Truskaffka, Martuska. Do Kiniusi pisałam sms ale się nie odezwała od wczoraj
Może wieczorem jak będę miała siły to wgłębię się w to co napisałyście przez ostatnie dwa dni.
Dziękuję za pamięć i słowa otuchy Żabka, Monisia, Szczebiotka, Kociatka, Agula, Anka, Herbata, Truskaffka, Martuska. Do Kiniusi pisałam sms ale się nie odezwała od wczoraj
Ostatnia edycja: