Basiatoja nic się nie martw, jak byłam ostatnio na wizycie to główkę mała miała tak nisko że sama byłam zszokowana, \pani dr powiedizła że norma - jak szyjka trzyma to nic się nie dzieje
Moja Pola mała jak się chyba?? głaszcze po główce i mnie gdzieś tam przychaczy to czuje jakby miała (oczywiście w przenośni) całkiem tą rączkę wystawić na zewnątrz i się przywitać
Królowa to nie tak do końca ja wogóle w III trymestrze takiego gruntownego, genetycznego USG nie mam ale na każdej wizycie krótkie mi Pni dr robi. Więcej to wczoraj w szkole rodzenia połeżna mówiła że sprawdzaja ułożenie dziecka przed porodem bo są przypadki że w ciągu 3 dni dzidziuś nawet na tak późnym etapie jeszze potrafi się przekręcić!!
Ja mam dwa dni dla siebie, dzisiaj kosmetyczka, jutro fryzjer
muszę się lepiej ze sobą poczuć i dla siebie i dla małej
bo coraz mniej atrakcyjna się czuje - ta słonicza waga (+17kg) mnie wykończy
nie jem dużo ani nie zdrowo, cukrzycy nie mam, żeby tyle nie przybierać musiałabym chyba przestać jeść - to nie wchodzi rzecz jasna w grę więć muszę się zaakceptować..
Deizzi - jak lepiej??? ostatnio w nocy miałam jeden skurcz i powiem wam że się wystraszyłam... oj bolało... nie wiem jak ja tak kilka/kilkanaście godzin wytrzymam...buuuuuuu