reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Cześć babeczki po Świętach :) szybko minęło no ale czeka nas jeszcze sylwester no i u mnie urodzinki bo mam 2 stycznia :) także jeszcze będzie trochę rozrywki :) Jutro mam gina,nie mogę się doczekać ;) może w końcu pokaże co nieco :) Dziś dość mocno zabolało mnie z lewej strony,aż się przestraszyłam,ale przeszło po chwili odpoczynku. Uff.

To dobrze Ewelinko że jest ok,bo kurcze od takich rzeczy można głupot sobie narobić... musimy uważać teraz na siebie z większą mocą.

Zjadłabym coś ale nie wiem co... hmm.

reklama
Poczytałam troszkę co u Was.

Ewelinka uważaj na siebie ale dobrze że nic z Maludą się nie stało :)
Betina ja też miałam wczoraj wizytę. I to bardzo satysfakcjonującą. Siedziałam chyba z godzinę u lekarza. Serduszko z widocznymi 4 komorami, było zmierzone rytm serduszka i prawidłowy, nereczki są, żołądek jest, wątroba jest, później jeszcze jakieś dziwne symbole mam i przy wszystkich piszę prawidłowe, dziecko ułożone prawidłowo, łożysko na przedniej ścianie (i tu moje pytanie... to znaczy że jest tak gdzie brzuch tak? i jak oni mi zamierzają cc zrobić skoro tam łożysko jest?) Maluszek ma 1899g czyli kawał chłopa już :) akurat u lekarza miał czkawkę biedaczysko. Płeć jeszcze raz potwierdzona że chłopiec :)
Natalia współczuje przeżyć ze szpitalem. Byle tylko dzidziuś jak najdłużej siedział. Trzymaj się :)

Co do wyprawki to cztery szuflady komody zapełnione ciuszkami do rozmiaru 68. plus ręczniki, kocyki, rożki. Dzisiaj zamawiam butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, pampersy, chusteczki, kosmetyki i inne akcesoria i mogę się pakować do szpitala. Nie mam tylko wózka ale to już chyba po narodzinach. I leżaczek muszę zakupić. Mąż dzisiaj w końcu maluje łóżeczko, aż się boję jak to wyjdzie.

Moderatorki kochane :) Może tak watek z listą marcowych maluszków? W końcu jeden już jest na świecie :)

Ostatnia edycja:
Deizzi ale masz już dużego syncia :szok: super, że tak ładnie rośnie! :-) starszy synek zadowolony, że będzie miał braciszka?

Bardzo zadowolony. Aż za bardzo. Jest nieugięty co do imienia. Jak zaczynam mu tłumaczyć że będzie miał inaczej na imię, to robi tak przykrą minę i zaczyna płakać bo to przecież "mój brat". Przytula się do brzucha, włącza kołysanki, mówi do niego. jak na razie jest zachwycony. Ale w święta widział 8 miesięczne dziecko i gdy chciało mu zabrać piłkę to już nie był taki skory do kompromisu i Małej się dostało. Więc nie wiem jak to wyjdzie. Najbardziej się boję jak pójdę do szpitala i będę miała go zostawić.

Maluszek duży :) Ale niech rośnie :)

Dezzi jak Ty jestes zorganizowana ! szok! pozazdroscić :) U mnie to wszystko przedemną,mam narazie tylko przewijak, wanienkę i parę ciuszków. Ale postanowiłam, że po nowym roku zabieram się za zakupy :) i to porządne ^^

reklama
zaraz zaczynamy 8 miesiąc a ja nadal nie mam imienia dla córki...:sorry2:

Pozdrowienia ślę i spadam.Weny brak.Przeglądałam wczoraj wózki w Necie i tak na 90 % kupujemy Irys retro biały

a939140eac0f98f5b2bc7d6714c0b718.jpg

Przeglądałam wczoraj stronkę pościeli na gluck.pl Mają sliczną pościel i spiworki do fotelików samochodowych-chyba sie skuszę na jeden z nich.

Pozdrowionka

Do góry