reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
hejka :)

u nas przyjemnie, świątecznie :)
prezenty dla chłopaków właśnie pakuję, pospałam dziś do 10 i jakoś trafić do łóżka teraz nie mogę :p

dziękuję za życzenia :) widzę że temacik z życzeniami utworzony to zaraz tam zajrze ;)

Basia w sumie to źle nie jest ;) chciałam i nadal chcę pracować do końca stycznia :) w soboty pracuję jak chcę mieć więcej wolnego w tygodniu, a pracuję z fajną babeczką, która jest baardzo ugodowa i faktycznie kiedy potrzebuję, chcę mieć wolne/pracować to idzie mi na rękę :)

pozdrawiam mamuśki ;)

Ja właśnie skończyłam ostatnie szlify nad ciastami...prezenty już zapakowane a my leci się szykować:-D

Kochane!!!

Z okazji Świąt życzymy Wam aby było pięknie, biało i rodzinnie!! Suto zastawionych stołów, niech maluchy rozrabiają a te w brzuszku trochę niech pokopią:))Spełnienie marzeń i jeszcze raz wszystkiego co najpiękniejsze!!!
:-D:-D:-D

u nas tez juz ostatnie szliwy przed świętami. jeszcze tylko zapakowac prezenty i slodkosci, noi sie wyszykowac w cos co zmiesci moj brzuszek ;)

Kochane pogodnych Świat! i pięknego roku 2013, oj bedzie sie dzialo ;)

Melduję się i ja w ten Świąteczny Wieczór, przejedzona wraz z Maluszkiem, który daje dziś popalić w brzuchu. Chyba z nadmiaru jedzenia, pysznego jedzenia. Wigilia u teściów minęła tak szybko, i wcale się na niej nie przejadłam. Udało się nam jeszcze odwiedzić moich rodziców, by złożyć sobie życzenia z nimi i resztą rodzinki. Dziś od rana u rodziców moich urzędowaliśmy. Po obiedzie brat zabrał dzieciaki swoje i Oliwię do siebie więc posiedzieliśmy jeszcze z rodzicami i Sister. Anulka jest słodziutka, po prostu boska
biggrin.gif
Przed 19 wróciliśmy do domu. Mąż właśnie czyta Oliwii bajki przed snem, dziś miała ogrom wrażeń więc mogą być problemy z zaśnięciem tak jak wczoraj i w nocy, gdzie wstawałam do niej z 3 razy. A niby dyżury miały mnie omijać.... Mąż jeszcze zaprosił sąsiada na %, a ja miałam sąsiadkę odwiedzić ale nie wiem czy dotoczę się do Niej na górę. Jest mi z deczka niedobrze i szykuje się rozmowa z muszlą...Buziaki dla Was Wszystkich.

reklama
Kochane, życzę Wam pogodnych świąt i spokojnej końcówki ciąży (a Jotce pociechy z synka:)).

Ja na święta wyfrunęłam ze szpitala, ale niestety od razu po świętach wracam i pewnie zostanę już do końca ciąży (walczę z nerkami - kolki, zastoje i inne pierdoły), no i z coraz częstszymi skurczami... Mój syn bardzo chce wyjść, więc niestety będę leża.

Szczęśliwego rozwiązania kochane :*

Do góry