kociatka
Fanka BB :)
Kaniu, dziekuje za pamiec. Synek zaczal jesc jak czlowiek dopiero wczoraj, dlugo nam wychodzil z tej anginy... Biegunka poantybiotykowa jeszcze troche meczy, ale dajemy probiotyki i Enterol i zaczyna sie poprawiac. Ja sie czuje dobrze, choc zdaje sobie sprawe, ze ostatnio moze troche za bardzo sie przeciazam. Mam jednak sporo do zalatwienia przed koncem roku, min musimy zlozyc pozew o odszkodowanie, ktore nam sie zgodnie z prawem nalezy i ktorego wyplaty nam odmowiono. Szczegoly niewazne, jest z tym sporo pracy. Poza tym, musialam odbyc szkolenia zawodowe, bo konczy sie okres rozliczeniowy, a ja nie chce stracic uprawnien... Sprzatalam tez troche, zeby nie zostawic wszystkiego na styczen i luty. I tak zeszlo...
Slyszalam, ze bylas w szpitalu Czy czujesz sie juz lepiej? Uwazaj na siebie... Musisz lezec, Kochana, nie ma innego wyjscia. Masz kogos, kto moglby pomoc przy malutkiej?
Oliwka zdrowa? Tyle dzieciakow ostatnio choruje, ale coz sie dziwic - w Krakowie nomy skazenia pylem przekroczone osmiokrotnie
Szczebiotko, Ty tez przeziebiona? Zdrowiej szybko i przylatuj na Swieta
Truskaffka, nie szalej z przygotowaniami, tylko wiecej odpoczywaj. Najwazniejsze to donosic, a nie zrobic idealne Swieta:-)
Kochane, nie wiem, jak czesto bede wpadac, bo mam naprawde urwanie glowy - ale mysle o Was i serdecznie Was pozdrawiam
Slyszalam, ze bylas w szpitalu Czy czujesz sie juz lepiej? Uwazaj na siebie... Musisz lezec, Kochana, nie ma innego wyjscia. Masz kogos, kto moglby pomoc przy malutkiej?
Oliwka zdrowa? Tyle dzieciakow ostatnio choruje, ale coz sie dziwic - w Krakowie nomy skazenia pylem przekroczone osmiokrotnie
Szczebiotko, Ty tez przeziebiona? Zdrowiej szybko i przylatuj na Swieta
Truskaffka, nie szalej z przygotowaniami, tylko wiecej odpoczywaj. Najwazniejsze to donosic, a nie zrobic idealne Swieta:-)
Kochane, nie wiem, jak czesto bede wpadac, bo mam naprawde urwanie glowy - ale mysle o Was i serdecznie Was pozdrawiam