reklama
trytytka polecam Muzyka Relaksacyjna - MOZART DLA UMYSŁU DZIECKA - [url]www.solitudes.pl - YouTube[/URL]
my sluchamy codziennie i maly poznaje a wczoraj odkrylismy zabawe z latarka ;-)
my sluchamy codziennie i maly poznaje a wczoraj odkrylismy zabawe z latarka ;-)
Herbata
Fanka BB :)
patrycja mnie tez kluja i ciagna rozne miejsca... nie masz co sie przejmowac. a co do lekarza to jak czujesz sie ok to nie idz, ja mam tylko 3 wizyty przez cala ciaze i jakos zyje
agula to zycze zdrowka dla malej! dobrze ze to wirus, nie trzeba antybiotyku
anka bo macica musi cwiczyc, a magnez ja troche stopuje, dlatego zaleca sie odstawienie okolo 34. tyg.
mala dopiero padla... niezniszczalne dziecko. mnie sie oczy zamykaja chociaz spalam chyba 10 h dzis. wnioskuje wiec ze to z przespania. zrobilam sobie czerwona herbate, moze sie obudze troche. spacer zaliczony, sklep rowniez. mieso sobie dobre kupilam i wlasnie sie piecze.
milego dnia dziewoje!
agula to zycze zdrowka dla malej! dobrze ze to wirus, nie trzeba antybiotyku
anka bo macica musi cwiczyc, a magnez ja troche stopuje, dlatego zaleca sie odstawienie okolo 34. tyg.
mala dopiero padla... niezniszczalne dziecko. mnie sie oczy zamykaja chociaz spalam chyba 10 h dzis. wnioskuje wiec ze to z przespania. zrobilam sobie czerwona herbate, moze sie obudze troche. spacer zaliczony, sklep rowniez. mieso sobie dobre kupilam i wlasnie sie piecze.
milego dnia dziewoje!
betina79
my juz po szkole rodzenia, zakończylismy edukacje, reszte sprawdzimy w praktyce..
nie wiem czy to przez to siedzenie kilkugodzinne ale brzuch twardy jak kamien.. dlatego sie klade i olewam planowane sprzątanie
trytytka rozwaliłas mnie tą piosenką.. Masakra co sie ze mna dzieje, dzisiaj na szkole rodzenia w kilku momentach prawie sie rozpłakałam.. Mam nadzieje ze taka emocjonalnosc minie po porodzie bo az sie nie poznaje..
nie wiem czy to przez to siedzenie kilkugodzinne ale brzuch twardy jak kamien.. dlatego sie klade i olewam planowane sprzątanie
trytytka rozwaliłas mnie tą piosenką.. Masakra co sie ze mna dzieje, dzisiaj na szkole rodzenia w kilku momentach prawie sie rozpłakałam.. Mam nadzieje ze taka emocjonalnosc minie po porodzie bo az sie nie poznaje..
Witajcie dziewczyny nie dawno wróciłam ze szkoły,na szczęście nie musiałam dzis siedzieć za długo i jutro tez luz bo w ogóle nie jadę zjadłam obiad,ale czuję,że zaczyna mi się powoli pusto robic w brzuszku nie długo zajrzę do lodówki a wieczorkiem będę robić hot-dogi kupilam 2 rodzaje surówek,będzie pysznie po drodze ze szkoły sobie myślałam co tu wieczorkiem zjeśc i wymysliłam to hehe
Widzę, że kwaśny smak ogórkowej udzielił się Wam hehe
NomiMalone kurcze, o 1 w nocy nie spisz jeszcze ? ja bym głową uderzyła w komputer napewno
Patrycja ja myslę że nic nie szkodzi przecież jak cos poczujesz nie tak to jesteś w kontakcie z doktorką
Widzę, że kwaśny smak ogórkowej udzielił się Wam hehe
NomiMalone kurcze, o 1 w nocy nie spisz jeszcze ? ja bym głową uderzyła w komputer napewno
Patrycja ja myslę że nic nie szkodzi przecież jak cos poczujesz nie tak to jesteś w kontakcie z doktorką
anka26_x_07
Mama Laury :)
Herbata teraz to ja juz wiem dlaczego z Laura nie mialam skurczy przepowiadajacych
Przy Laurze bralam magnez do 39tc nie wiedzialamLekarza tez nie pytalam.
Ja jak dostalam skurcze to byly to juz porodowe co 3 minuty
Betina to teraz byle do porodu.
Basiatoja zastrzele za hot-doga
Przy Laurze bralam magnez do 39tc nie wiedzialamLekarza tez nie pytalam.
Ja jak dostalam skurcze to byly to juz porodowe co 3 minuty
Betina to teraz byle do porodu.
Basiatoja zastrzele za hot-doga
ja dziś nareszcie zebrałam się i zrobiliśmy zakupy światęczne...jako, że ja ciastowa więc same pyszności kupowałam Już nie mogę się doczekać robienia!!! Muszę dokupić jeszcze owoców ale to w czwartek/piątek żeby były świeże:-) Jutro ubieramy choinkę więc już przebieram nózkami na samą myśl...obudził się we mnie duch świąt i to pełną gębą!! Więc Was zarażam kochane
betina79
ala a owoce do czego Ci beda potrzebne? moze jakims ciekawym przepisem sie podzielisz Ja w przyszlym tyg musze dorobic ciasteczka
zabka powiedz jak planujesz swieta z mierzeniem cukru? bedziesz jesc wszystko? wtedy chyba nie ma sensu mierzyc cukru.. sama nie wiem..
Pogoda srednia ale juz sie umowilismy wiec wychodzimy na kosciola i na kawke.. A wieczorem koncert, ciekawe jak sie spodoba mlodemu
zabka powiedz jak planujesz swieta z mierzeniem cukru? bedziesz jesc wszystko? wtedy chyba nie ma sensu mierzyc cukru.. sama nie wiem..
Pogoda srednia ale juz sie umowilismy wiec wychodzimy na kosciola i na kawke.. A wieczorem koncert, ciekawe jak sie spodoba mlodemu
_Alfa_
Hej :-) Jakoś do tych świąt nie mogę się dobrać, ani nie mam siły na zakupy, ani na gotowanie.. Chyba sobie w tym roku odpuszczę i będę na sępa Zrobię może sałatkę, może z mamą bigos na pół zrobimy, jakieś ciacho.. Lenia mam strasznego!
reklama
trytytka
Patrycja i jak lepiej??? Nigdy tak nie miałam z tym kłuciem w środku...
Basieniak musiało mi umknąć- łkałkam jak bóbr przy tym...
Ania to dobrze, że Ci się poprawiło
Maryńka klasycznej jeszcze nie przerabialiśmy, dziękujemy za sugestie
Po angielsku polecam na youtube kanał super simple songs - rewelacja same hity
Herbata jak druga córka będzie równie energetyczna - to ja Ci dziewczyno mocno współczuje!!!
Betina hehe mam tak samo, pewnie trochę przejdzie ale mam wrażenie, że już zawsze będę bardziej wrażliwa byle nie przewrażliwiona
Baiatoja o taka parówkę to mogłabym zjeść
Byliśmy ze znajomymi w knajpie wczoraj popołudniu/wieczorem - oj jak ja lubię jak się wszyscy wstawią a ja jedna trzeźwa jak rozwoziłam towarzystwo do domu i każdy miał inna wizję którędy jechać -ciśnienia chyba z 200.... dziś M. zdycha - jak zup nie lubi to się rosołku doprasza
Basieniak musiało mi umknąć- łkałkam jak bóbr przy tym...
Ania to dobrze, że Ci się poprawiło
Maryńka klasycznej jeszcze nie przerabialiśmy, dziękujemy za sugestie
Po angielsku polecam na youtube kanał super simple songs - rewelacja same hity
Herbata jak druga córka będzie równie energetyczna - to ja Ci dziewczyno mocno współczuje!!!
Betina hehe mam tak samo, pewnie trochę przejdzie ale mam wrażenie, że już zawsze będę bardziej wrażliwa byle nie przewrażliwiona
Baiatoja o taka parówkę to mogłabym zjeść
Byliśmy ze znajomymi w knajpie wczoraj popołudniu/wieczorem - oj jak ja lubię jak się wszyscy wstawią a ja jedna trzeźwa jak rozwoziłam towarzystwo do domu i każdy miał inna wizję którędy jechać -ciśnienia chyba z 200.... dziś M. zdycha - jak zup nie lubi to się rosołku doprasza