reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

Basiatoja ja tez milosniczka kwasnego wiec taka ogorkowa bedzie mi sie dzis snila :)
Natalia &&&&&&
Herbata trzeba bylo fotke zrobic:-D:-D:-D:-D a dlaczego Magnez do 34tc ?
yyyyy zapomnialam:baffled:
Maz z Laura juz spia a ja jakas niezdecydowana.
Gardlo jakby lepiej ale nos zawalony:baffled: oby jutro bylo juz dobrze

reklama
Mi dzisiaj brzuch twardnieje. Ale nospe wzięłam.
Dziewczyny a stanie się coś jak nie pójdę do lekarza w tym miesiącu? Byłam pod koniec listopada i było wszystko ok. W środę mam USG 4d. A wizytę mam 7 stycznia. Nie mam po prostu kasy żeby iść do lekarza w tym miesiącu a od stycznia idę do innej pani doktor na NFZ.

hello ;)

witam się jako słomiana wdowa ;) mąż we Francji, winkiem sie opija a ja siedzę w domciu ;)
ale już mu powiedziałam, że go zostawię z trójką i jade do SPA na wiosne albo w lato :-D oczywiście tego nie zrobię, bo strasznie by mi brakowało dzieci, ale kto wie... teraz takie fajne oferty weekndowe na grouponie są, że kto wie :-)

oczywiście zaczęliśmy od Mai wirusa - 39,2 dzisiaj o czwartej.... cały dzień ją męczyło, zobaczymy jaka będzie nocka... mnie tez coś bierze, bardziej katarowo.... wezwałam panią dr do małej, bo wolę sama na weekend nie zostać z dzieckiem nie wiedząc co mu jest... potwierdziła wirusówkę, dobrze, że mamy weekend, bo może dojdzie do siebie - bo rola Maryi już w środę... nawet mam już pozyczoną dla niej od sąsiadki sukienkę komunijną plus 2 narzutki niebieskie.... oby wyzdrowiała...
chociaz myślę, że część tej choroby to stres z powodu wyjazdu taty.... no ale służba nie drużba....

anka - mam nadzieję, że antybiotyk pomoże!!!!!!!! zdrowiej....

natalia - niedobrze z tymi nerkami - niech tam w szpitalu przypilnują wszystkiego porządnie....

Herbata - niezły numer z tej Twojej córci - chyba oczy dookoła glowy musisz mieć :-D

co do Świąt, to ja wyciągnęłam MMa w środe wieczorem na zakupy, kupiliśmy karpia - do galarety - oprawiłam go i zamroziłam juz pokrojonego.... oprócz tego dzwonka z łososia do smazenia.... nie będe potem stac w kilometrowych kolejkach... oprócz tego będzie barszczyk czerwony z uszkami, pierogi z kapustą, śledzie i jakas sałatka - pewnie jarzynowa.... a na Święta upieke 2 kaczki ;) będzie na 2 dni i spokój ;) zresztą w pierwszy dzień idziemy do znajomych, to już kolacja odpada....
tylko zostaje choinka - ale jako, że MM wraca 23go dopiero wieczorem, to kupimy w Wigilię rano ;)

Kania - a czemu tyle tych badań Ci robili??? i po co ten magnez???

Szczebiotka - jak żyjecie?? jak Szczepcio?? kiedy Wy lecicie??

buziaczki kochane i dbajcie o brzusie :tak:

ewelinka - nie wszystkie śpią , ja nie śpię i moja mała kruszynka w brzuszku też nie ;-) mnie co prawda w brzuszku nie burczało, ale tak mnie zaciągnęło do lodówki i 1 kanapkę z wędlinka pochłonęłam :zawstydzona/y: nie ukrywam , że mi sie lepiej zrobiło a mała przestała mieć czkawkę :-) pewnie zajęła sie połykaniem wód i smakowaniem "dobre czy nie dobre ... oto jest pytanie" :rofl2:

Patrycja - myślę , że nic się nie stanie jak na ta wizytę nie pójdziesz, chyba , że ci coś dolega. A tak przy okazji badania 4D możesz podpytać o coś co cie niepokoi . A w styczniu wizytę masz na początku miesiąca , czyli dość niedługo.

Ostatnia edycja:
Ania kuruj się szybciutko!!! Zdrówka dla was wszystkich!!

Natalia jak Ci się objawiają te zastoje w nerkach?? masz ataki kolki nerkowej?? szybkiego powrotu do domu!!!!

Ala, Betina nie straszcie nawet, oby dzieciaczki siedziały w brzuchach jak najdłużej oczywiście do 40 tyg;) później to niekoniecznie!!!

Basiatoja chyba mi smaka zrobiłaś na taką ogórkową ogromnego!!!

Herbata słodziak i urwis w jednym ta Twoja córcia!!!

Patrycja ja byłam na wizycie 4 grudnia, następną mam 8, tam gdzie chodzę lekarka tylko we wtorki przyjmuje!! a 25 grudnia, 1 stycznia wiadomo odpadają. Powiedziała, żeby dzwonić jak by coś niepokojącego się działo i powiedziała kiedy mogę ja w innym gabinecie między świetami złapać, także też ponad miesiąc między wizytami. Wyszło tak że po problemach z moczem tydzień po wizycie normalnej byłam i przed świętami jeszcze będę ale to taka sytuacja kryzysowa. Jakby się nic nie działo to tak jak Ci mówię - ponad miesiąc odstępu!!

Agula - nie wyobrażam sobie zostać sama z dwójką i trzecim w drodze.... zdrówka dla was, głównie dla maji!!

Ewelinka, Nomi - ja spałam ja suseł.

Pralka skończyła, muszę powiesić pranie, na obiad pomysłu brak:( łojejku....

trytytka już kiedyś umieszczałam ten link ale nikt nie zwrócił uwagi chyba;) tam nawet w komentarzach jest napisane, że każda kobieta w ciąży się popłacze;) Ja nie wiem ile razy już przy tym płakałam;)

reklama
czesc

Patrycja ja tez czasami mam takie klucia. Bardzoi niefajne uczucie:baffled:
Agula zdrowka dla malej. Do srody napewno sie wykuruje i bedzie zdrowa jak rybka:tak:
Trytytka ja lubie Arke Noego wiec piosenki sa mi znane i nie martw sie placz tez:-D

Ja dzis czuje sie lepiej, chyba antybiotyk dziala:tak:
Upieklam dzis szarlotke i teraz mam karczek w piekarniku, potem jade na zakupki a jutro mamy obiad w restauracji:tak: ze znajomymi takie pozegnanie roku:rofl2:

Do góry