asia1313
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doti wspolczuje wymiotow… ja nawet mdłości w tej ciazy niemialam. Ale za to w pierwszej lubialam sobie isc zwrocic
Anka dobry pomysl z tym fitnesem, ale ja to lewnia dupajestem. Licze ze kg same znikna jak za pierwszym razem
Marynka lacze się z Toba! Ja tez do 4 nie spalam… wspolczujeze bez meza, a przestawienie nie uda się pewnie. Teraz zaczyna się najgorszyokres
Monisia super ze zakupy się udaly! Pozazdrościć mozgu wciazy, mi szwankuje
Makunia dobrze ze przetrwałaś glukoze… ja tez mam rewolucjeżołądkowe i to dosłownie po wszystkim ostatnio. Cholera Az się boje zjesc namiescie
Basieniak sliczne te butki! A jaki rozmiar?
Kania zdrowia dla corki!! Wspolczuje wam bardzo, niech miniejak najszybciej!
Agula zdrowka dla dzieciakow. Oby ciebie tez nic nie wzielo.Dobrze ze wizyte udalo ci się przełożyć.
Deizzi ladnie poszaleliście. Dobrze ze zakupy udane. A co dobutow u facetow to mnie się żadne mojego M. nie podobaja
Ja bylam u denstysy z mala, dostałyśmy szczoteczke i paste i dowiedziałam się jak szorowac zabki marudzie. Kurde czeka mnie katastrofa co wieczor. Ja mylam nie za dokladnie na to wychodzi… mala oczywiście płakała przy myciu jak ze skory obdzierana. Poza tym zmachałam się strasznie ta wyprawa i jestem tak zmeczona po tej nocy ze chyba zapalki sobie włożę w oczy