reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Dzień dobry dziewczyny,

ja od wczoraj zabiegana, dziś powinnam mieć troszkę więcej czasu, bo po tym maratonie wczoraj (mój M. zauważył - miałam strasznie spięty brzuch, nie bolał ale twardy jak nie wiem). Także dziś troszkę wyluzuje, w weekend M. pierwszy raz został skopany przez maleństwo (w chwili obecnej nazywane Polą ale może jeszcze wrócimy do Marceliny):)

Monisia ja mam elektoluxa ultrasilencera - taki cichy jest tylko przy najmniejszej mocy, przy większej już coraz głośniejszy ale i tak jestem super zadowolona z niego (w porównaniu do wcześniejszego zelmera, nie pamiętam ceny ale kupowałam gojakieś 2 lata temu to już się ceny zmieniły na pewno.

Betina, Martuśka, Kociątka niby tak jest z tym siemieradzkim że za wszystko trzeba zapłacić ale najgorsze to tam jest że jak tfu tfu się coś dzieje to słabe zaplecze neonatologiczne i wszystkie dzieciaczki kopernik / prokocim są przewożone.. Mnie ostatnio koleżanka Narutowicza polecała, strasznie zadowolona jest - rodziła pół roku temu po remoncie. Na początku grudnia jadę na Ujastek na echo serduszka to tak sobie zerknę co i jak a na dni otwarte się też wybiorę, skąd macie dziewczyny lekarzy, będzie to miało jakiś wpływ na wybór szpitala???

Asinska gratuluje udanej wizyty!!!

Patrycja uważaj na siebie

Kiniusia na razie się nie martw bo to tylko zaszkodzi Łucji, macie jeszcze dużo czasu które spędzicie ze sobą!!!

Było przed chwilą w DD TVN o usypianiu dzieci ale nic odrywczego Pani nie powiedziałą...

reklama
Hej kochane
Mój laptop odmawia posłuszeństwa coś :/ wyłącza się sam kiedy mu się podoba..
trzeci raz zaczynam pisanie posta :wściekła/y:
Dziękuję kochane za ciepłe słowa i wsparcie. Ja na razie muszę oswoić się z tą myślą, bo póki co jak tylko zaczynam myśleć to gardło mi ściska i łzy same lecą.. jak widać w życiu nie mogę mieć wszystkiego.

Ja sie jakos skupic nie moge o 12 kolezanka ma cesarke:rofl2:
Od rana o niej mysle i jakos robota mi nie idzie:baffled:
Umowilam sie na gimnastyke na 29.11 na 13:00.
Rosolek dla meza wstawilam i posegregowalam ciuchy z koszyka na prasowanie.

Ja już po laboratorium. Byliśmy najpierw w takim w szpitalu ale jak postaliśmy 20 minut żeby wjechać na parking, a później zobaczyliśmy tą kolejkę do pobrań to zdecydowaliśmy się na prywatne laboratorium. Wyniki dopiero w piątek będę - przez ten posiew. Więc w poniedziałek Mąż z wynikami idzie do ginekologa (ja mam zostać w domu tak lekarz zdecydował). Ma stracha jak on będzie wyglądał w tej poczekalni wśród kobiet :) ha ha ha :)

Teraz Mąż pracuje a my u rodzinki do czwartku :) Co najciekawsze zapomniałam zabrać telefonu z domu, więc do czwartku nie mam telefonu :)

Kinusia czasami tak jest , że w życiu wychodzi zupełnie inaczej niż my byśmy chcieli ale najważniejsze to dobre zakończenie!!!

A u nas wczoraj Gabryś się zbuntował i sikał gdzie popadnie...czytałam, że podobno są takie kryzysy ale liczyłam po ciuchu, że nas to ominie:p No nic dziś dzień bezwpadkowy więc mam nadzieję, że to epizod jednodniowego majtkosikacza:-D

Witam!!
Dawno mnie nie było
embarrassed.gif
embarrassed.gif
U Nas znowu wszyscy przeziębieni
no.gif
Mnie najmniej złapało, chyba dlatego, że się dziennie Rutinoscorbinem faszeruje, a teraz dodatkowo z Tymkiem tranem. Tymek mega zasmarkany i męczy Go kaszel w nocy, ale na szczęście osłuchowo czysto. Wczoraj byliśmy w Kato na badaniach prenatalnych i Nina okazało na 100 % Niną
laugh.gif
laugh.gif
waży 493 g i ma 20 cm
biggrin.gif
zdrowa, śliczna dziewuszka.
Wczoraj zaliczyliśmy z Sz.kino, byliśmy na Przed Świtem cz.II. REWELACJA!! Sz.też się podobało, a Tymek u chrzestnej
biggrin.gif
Wczoraj w ogóle cały dzień w biegu, bo jak wyszliśmy po 10 z domu, to dotarliśmy do Niego po 20. Odstawiliśmy auto do wujka, bo dostaliśmy pieniądze z AC, także teraz jeszcze bez auta
no.gif

Dezzi jak to fajnie bez telefonu :) Kiedys ich nie bylo i czlowiek mial wiecej czasu dla siebie :)) Ja to jak tylko gdzies siade to zaraz wlaczam albo FB albo strony ciazowe:-D
Ala majtkosikacz:-D:-D:-D przypomniala mi sie bajka Samsam;-)
Asinka Nina rosnie i pieknie przybiera na wadze:tak: Szkoda tylko ze choroba do Was zawitala wysylam sloneczko ze zdrowkiem. U nas dzis piekna sloneczna pogoda:tak:

EDIT:
http://e-prawnik.pl/wiadomosci/info...asad-od-2013-r-prezydent-podpisal-zmiany.html

Ostatnia edycja:
trytytka super ze wreszcie M. poczul ruchy. moj tez juz zostal skopany, ale tylko raz ;-)

asinka85 zdrowka dla was! kurde wspolczuje chorobska malego, pewnie przerabane... fajnie ze Nina zdrowa i duza! no i najwazniejsze ze wypad do kina sie udal

ala wspolczuje buntu Gabrysia. mam nadzieje rowniez ze wiecej to mu sie nie zdarzy. pewnie mialas troche sprzatania

kiniusia narazie nie martw sie tym, to w koncu dopiero za rok. wiem ze zleci, ale pomysl lepiej o tych milych chwilach jakie spedzisz razem z mezem zanim pojedzie.

anka i jak kolezanka? juz urodzila? ale mi ochote na rosol zrobilas :tak:

Kolezanka urodzila o 12:45 przez cc slicznego Maxymiliana 55cm i 3550g:-)
Kumpela miala wskazanie do cc wiec wyboru nie miala.
Jutro ide ja odwiedzic bo dzis powinna odpoczywac i zbierac sily:tak:

reklama
trytytka ja mam lek z kopernika i do tej pory bylam nastawiona ze tam bede rodzic, ale zaczynam zmieniac zdanie bo i tak nie ma mozliwosci "umówienia sie" tam z lek ze bedzie podczas porodu
asinka85 fajnie ze wieczór z mężem i filmem udany

ja uciekam na kawke i ploty. tym razem zamówie sobie bezkofeinową i na odtłuszczonym mleku ;)

Do góry