reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

100 Lat, 100Lat Żabko...Czesć marcóweczki , tak pogoda piękna ale wszystko co piękne szybko się kończy :-D. Ja tam uwielbiam zimę taka do -10C i ze śniegiem ...pięknie było by ale co będzie to zobaczymy.Lecę wstawić kuraka do piekarnika i "wytrzepać " sałatę :-D. Wspaniałej niedzieli dziewczyny.

reklama
ala cała sesja dobrze sie zapowiada. i fajnie ze w trójeczke robiliscie zdjecia. efekt bedzie na pewno super.
Ja wlasnie szukam jakiejs srednio drogiej sesji brzuszkowej. moze cos znajde i jak nie zbrzydne bardzo przez ten miesiac to pod koniec list sobie zrobimy sesje ;)

hejka

poooospałam dziś cudnie, a jak oczy otworzyłam znajomi dzwonili co robimy i czy mogą wpaść hehe no to mamy spontanicznie zaplanowaną niedzielę :) Mati w siódmym niebie...bo to Jego Kochana Natalka przyjeżdża :)
Częstuje zatem murzynkiem...bo potem już nie będzie czym hahahaha

u nas pogoda śliczna, słonecznie, cieplutko, powłóczymy się nieco ;)

Żabka
STO LAT

Ala pięknie :D uwielbiam wersję czarno białą, a u was tyle radości :) czekam na więcej :)
Natalia gratki dobrych wieści, niech maluch zdrowo dalej rośnie :)

Miłego Dnia :)

Zabka wszystkiego najlepszego!!! Sto Lat!!!

U nas 22 stopnie:-)
Obiadek zjedlismy w Dusseldorfie po czym udaliśmy sie na gofry i spacerek przy Renie:tak:
Bardzo milutko i przyjemnie wiec można spacerować.
Mnie nadal gardło boli i chyba jak bede jutro po L4 wspomne o jakimś bezpiecznym wspomagaczu
Sesje to fajna pamiątka a zdjecia z cala rodzinka cudowne:-)

Zabko 100lat, oby cały ten rok był dla Ciebie cudowny:-)

Truskafka, Anka super, że Wam tak fajnie dzień minął, Anka może faktycznie jakiś wspomagacz by się przydał.

Ala piękna zapowiedź, aż nie mogę doczekać się reszty:-)

Kinusia czasami taki "dzień dziecka" wskazany, mi się średnio raz na dwa miesiące zdarza cały dzień w piżamie przechodzić:-D

Natalia to, że partner odpwiedni materiał na tatę to najważniejsze,nad resztą zawsze można popracować:-)

Betina będziesz tylko ładniejsza, ewentualnie w większym rozmiarze;-):-) znam w okolicach Rzeszowa dziewczynę, która takiej sesji za groszę pewnie by się podjęła, w Warszawie niestety ceny pewnie zawrotne.

U nas dzień nawet nie wiem kiedy minął, w ogóle wczoraj do 3ciej walczyłam ze sprzątaniem a i tak wszystkiego nie zrobiłam:/ dobrze, że dziś w ciągu dnia Szczepcio pospał to mogłam odpocząć, poza tym zakupy, krótki spacerek i już wieczór. Jednak w sumie cieszę się, że dzień szybko minął bliżej wtorkowego poranka jesteśmy:-)

no i co tu wiele gadać :) super niedziela minęła :)
Dzieciaki boskie, uchachane, wybawiły się, super jest patrzeć na ich radość, trzymanie sie za rączki.. :-):tak::-D
fotkę kumpela strzeliła, jak się Mati tulił do mamuśki..wrzucam na grupie :)

Spokojnej nocki i do jutra :)

Przywitam się z rana ładnie "dzień dobry" i zaraz znikam na badania. Weekend zleciał szybko i na wyjeździe dlatego nie było kiedy poczytać co u Was, ale mam nadzieję że dziś nadrobię te zaległości sobotnio-niedzielne. Na koniec chciałam złożyć Wszystkiego Najlepszego dla Żabki z okazji urodzin. Miłego dzionka :-)

reklama
Zabka 100 lat!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia marzeń i zdróweczka dla Ciebie i rodzinki !!!

ja mam dziś usg połówkowe, serduszko bedzie sprawdzane itp także troche stresik.

jesli chodzi o zdjęcia to taka sesyjka to super pamiątka, mi chyba mąż zrobi jednak :))

Do góry