reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Cześć dziewczyny. Za oknie mamy talkie mleko że męża pojechała dzis do pracy 2h pozniej , no cóz uroki róznicy temperatór, mamy w końcu jeśień więc nie ma co biadolić.Odebrałam wyniki krwi i moczu w środę ide na wizyte zobaczymy co i jak, no i do dzidziusia pewnie zaglądać będziemy oby było dobrze bo ja juz spać nie mogę, w ogóle zrobiłam się strasznie nerwowa jakis taki lęk straszny mam w sobie od tygodnia. 29go mam połówkowe w Genomie to chyba dla tego..... Boże zeświruję normalnie, stracha mam okropnego....:-( nie wiem co sie ze mna dzieje zawsze taka twarda byłam a teraz .... szkoda gadac .

reklama
hej

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:tak:Kania, Monia bedzie dobrze!!!
U mnie za oknem piekne sloneczko i ma być 22 stopnie
Jestem w trakcie sniadanka, dzis troche pozno bo spotkalam w sklepie znajoma ktorej dawno nie widziałam:-p i tak gadalysmy gadalysmy i godzinka mineła
Włoski umyłam, córkę odstawiłam wiec porzadeczek trzeba zrobić.
Zagladne pozniej

Dzień dobry:):)

Trzymam kciuki za udane wizyty - Kania i Monia ;) Dajcie znać jak wrócicie co tam słychać u Waszych Groszków:)

Asińska - ja mam stres przed każdą wizytą... To chyba normalne, bo bardzo chcemy żeby wszystko było dobrze... Pomaga mi mówienie do Maluszka, szczególnie jak kopie, to mu mówię, że ma mocno, z całej siły kopać mamusie, najlepiej codziennie, żebym się nie martwiła... Także rozmawiaj z Groszkiem, to pomoże;)

Anka - jeszcze raz dzieki za przepis:) Miłego sprzątania w domu:p

ehh, chciałam umyć okna dzisiaj, ale mam leżeć i nic nie robić, więc może się poucze trochę:| Jakieś pomysły na to co można robić w łóżku??:p

Mniej więcej poczytałam i nadrobiłam ;-)
Szczebiotka super, ze już wróciłaś. Fajnie, że udało się Niuńkę podglądnąć, czyli parka będzie :-) Ty też we wtorek masz połówkowe? To Obie się stresować będziemy ;-)
Patula86 gratuluję udanej wizyty i podglądnięcia Maluszka :-)
Kiniusia mnie też tak kręgosłup nawala, że ani stać, ani leżeć ani siedzieć się nie da,
Monisia mam nadzieję, że przez weekend odpoczęłaś i krew dziś z rana pobrałaś?

Kociatka super wieści na temat wyników bakteriologicznych, bardzo się cieszę i mam nadzieję że weekend na wsi dodał Ci energii :-)
Ala mam nadzieję, że plamienia się skończyły? Super zdjęcie.
Patula, ANia, Betina79 widzę, ze i Was otaczają koleżanki w ciąży, fajnie bo ja też ostatnio dużo czasu przebywam w gronie ciężarnych ;-) Oby te wyniki nie były takie złe.
Agula widzę, że podobne wyniki krwi mamy i wizytę też we wtorek, będę trzymała kciuki za Twoją.
Doti i jak nauka nocnikowania? Ty to lepiej za ogródek się nie bierze, zwłaszcza za takie prace.
Żabka moja córcia jak była w brzuchu to non stop miała czkawkę, i jej to zostało. Bardzo często ją ma, a jak ją złapie z rana, to cały dzień będzie się powtarzać.
Natalia88 gratuluję udanej wizyty, ja mam jutro połówkowe, dziś tylko badania robiłam dla neurologa a zajęcie w łóżku polecam książkę, dobrą książkę.
Asińska będę trzymała kciukasy za wizytę, chyba każda z Nas się stresuje przed każdym usg.

Widzę, że temat teściów się przewinął, szczerze to wolę się nie wypowiadać na ten temat, bo po ostatniej akcji mam nerwa na nich i to wszystko. A co do relacji partnerskich to u Nas jest tak, że jak mąż chce się spotkać z kumplami to wychodzi choć rzadko, częściej grać w kosza chodzi. Od początku pierwszej ciąży był bardzo zaangażowany, wręcz przejęty a teraz trochę mniej, może dlatego że to druga ciąża. Dużo pomaga, choć często muszę mu przypominać o pewnych rzeczach, podstawowych. Mój Maluszek się rozbrykał na dobre, co mnie bardzo cieszy, ogromnie wręcz a połowa już za Nami :-) :-)

Ostatnia edycja:
Natalia w łóżku odpoczywać, czytać książkę, rozwiązywać krzyzówki, spać:-D
Kania u Ciebie równo 20 tygoni przelkeciało fiu fiuu mi minie w czwartek :) a z facetami to tak już jest jak nie przypomnisz to myśli że nie musi zrobić:-D

Ja uciekam do lekarza po L4

hej Kobietki,

Witam się poniedziałkowo, u nas pogoda dziś trochę gorsza bo słonka nie ma, ale nie pada więc zaraz się zbieramy na spacerek.
Asińska, Dziewczyny mają racje, przed wizytą zazwyczaj stresik i widzę po sobie, że nie ważne jak często bo ja niecały tydzień temu miałam a już dziś serce mi kołacze na myśl o jutrzejszym poranku.
Kania wyjazd się udał? Jak w ogóle samopoczucie? Mam nadzieję, że wyniki krwi lepsze już no i, że Oliwka wreszcie wygrała z wirusami
Ja teraz podczas pobytu w Polsce pogadałam sobie ze znajomym pediatrom i zapisał mi neosine, bierze się to tylko kilka dni a potem przerwa, a poza tym polecił ceruvit, mam nadzieję, że pomoże i u nas skończą się te wieczne katary i kaszle.
o której jutro wizytyjesz? Będę trzymać kciuki, ja od rana bo o 9 naszego czasu:-)
Monia kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po:-)
Kociatka wypoczęłaś sobie na wsi?
Zabka jak dzień urodzinowy minął?
Dobra Kobietki miłego dnia życzę, ja uciekam bo inaczej zaraz dostanę szału (napiszę potem na grupie)

reklama
Do góry