reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

doti... JA NAWET JAK W CIĄZY NIE BYŁA,M TO MIAŁAM TAKIE OBJAWY że rece mi sie trzesly nogi uginały kiedy nie jadłam długo... wtedy pomocny był najpierw kawałek czekolady :D a pozniej jedzonko... Ostatnio też tak miałam i na pomoc szybko zjadłam kanapeczkę z nutellą. Kiedys jak było mi tak słabo to na lezaco jadłam po kawałku kanapki z dżemem bo jak tylko glowe podnosiłam to mi sie kreciło ... nie lubie takich akcji

reklama
przepraszam, że sie dlugo nie odzywałam ale nasza córa znowu zapalenie płuc złapała, ostatnio z ciężkim leżała w szpitalu troche czasu a teraz znowu :( odkąd poszła do przedszkola ciągle choruje, już mi ręce opadają. Najlepsze jest to, że w ciągu 4 dni osłuchiwało ją dwóch pediatrów bo tylko lekki kaszelek miała, i obydwoje powiedzieli , że nic nie słysza więc tylko jakies lekkie leki. Ale coś mi nie dawało spokoju i pojechalam do szpitala, zrobili jej rtg i co? zapalenie płuc. :(

Malutki po kontroli, oskrzela czyste!:-D:-D:-D Antybol widac zrobil swoje. Po raz pierwszy od tygodnia byl na spacerku i usmiech nie schodzi mu z pyszczka:-)

Asinka, odpoczywaj zatem!

Monisia, wielkie gratulacje zdowego bobaska!!!! Cieszym sie razem z Toba!

Kiniusia,
u mnie tez czerwony barszczyk:-) nawet malutki go ladnie wsuwa

Doti, ja wczoraj omal nie zemdlalam - robilam duzo rzeczy i nie zjadlam na czas... Ciagl jestem glodna:-p

Monia, biedna coreczka... Dostaliscie jakies antybiotyki? Sterdydy?

Witam Was :)
Ja dzisiaj byłam na bezrobociu i jestem ubezpieczona w końcu :)
Ja za USG 3/4d z płytą i opisem do lekarza będę płacić 200 zł :D
Miałam Wam coś jeszcze napisać ale skleroza ciążowa mi dokucza :p

14 dni to dlugo, ale zapalenie pluc nie przelewki Monia... Szczepiliscie mala na pneumokoki? Redukuje ryzyko zapalenia pluc o 80%. Nasz maly byl w szpitalu na sali pelnej dzieciakow z zapaleniami pluc i nie dostal, mimo oslabienia.

Zabka, a widzisz? Dzieci tez musza byc w nastroju do brykania.

moje dziecie znowu nogami w dol i laduje po szyjce i pecherzu, ajjjjjjj:eek:

Dziękuję dziewczyny za rady. Agula wczoraj napisałam przyjaciółce że mnie złapało a dziś o 10 rano już była u mnie właśnie z tym syropem co piszesz :) Przyniosła też jakies niemieckie herbatki ziołowe, pytała w aptece i mogę je pić także już dziś herbat mam dość :) Piję też sok z cebuli . Basieniak a tantum verde można? Jest bezpieczny? Już jakby mi trochę lepiej, przynajmniej już tego kaszlu okropnego tak nie mam jak wczoraj. No i na szczęście malutka co jakiś czas daje mi o sobie znać więc uspokaja mnie na maxa :) A do tego zauważyłam już od kilku dni, że najbardziej aktywna jest między 17 a 19 godziną. Chociaż dzisiaj i rano się sporo rozpychała. :)

reklama
Do góry