kociatka
Fanka BB :)
Super zakupy Truskaffcia! No i za te cene;-) Dobrze, ze przeziebienie mija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monisia, a jak sie ogolnie czujesz??? Cos Cie boli? Mam nadzieje, ze skoro minal tydzien, to juz bedzie OK.
A dziekuję za troskę.Czuję się dobrze.Najgorsze chyba minęło.Piszę "chyba"bo jeszcze jest zagrożenie infekcji wewnątrzmacicznej ale mam nadzieję,że mnie to nie dopadnie.W środę idę na USG kontrolne po amnio,a jutro planuję wstac wcześnie(oj ciężko będzie) i zrobić morfologię z rozmazem,żeby spawdzić czy w środku nie ma infekcji,zapalenia itd.
Pozdrowienia dla was wszystkich;-)
NomiMalone a nie czujesz jeszcze ruchów? bo jesli tak, to to uspokaja ze z maluszkiem wszystko ok
patula86 tak wyjechał, do końca tyg jestem sama, jak sie bardzo stęsknie to do niego dojade na kilka dni
ja dzisiaj dzien zaczełam o 6 rano a o 7 juz bylam z powrotem w domu. plus wczesnego wstawania - świeży chlebek na śniadanie i pączka jeszcze kupiłam bo taki cieplutki sie do mnie w piekarni uśmiechał.
Cześć witam was wszystkie poweekendowo!
Nie miałam czasu zajrzeć tu w weekend,bo rodzice do mnie przyjechali na nocleg.Mąż wyjechał do Wawy(studia podyplomowe)i rodzice bali się zostawić mnie samą,bo jestem tydzień po amnipunkcji(mam 32lata) i muszę na siebie uważać.
Czytałam was dzisiaj przez 1,5 godziny -chciałam nadrobić zaległości.Kilka wątków się tu rozwinęło.
Jesli chodzi o płeć,to zawsze marzyłam o synku ale los mnie nie oszczędzał i po 3 poronieniach jest mi obojętne,byle zdrowe było.mam już wspaniałą córcię(w grudniu skończy 3 lata) a teraz czekam na wyniki amnio,które dadzą mi 100% pewności co do płci.W 12tyg robiłam w Łodzi USG genetyczne u znanego Dudarewicza(który ponoć jeszcze się nie pomylił z płcią) i juz wtedy widział,ze to będzie dziewczynka.Tak juz ogarnęłam tę myśl i czekam tylko na potwierdzenie.Najważniejsze dla mnie,żeby zdrowe było.
Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na wysyp pryszczy,ropniaków na twarzy i dekoldzie w ciązy??????
Przy mojej córce miałam super zgrabny brzuszek,piękną cerę,odrzucało mnie od słodkiego-wszyscy śpiewali że będzie syn.Byłam po amnio i wiedziałam juz że będzie córa-więc babcine zabobony sie nie sprawdziły
Teraz kończę 17tydzień,dopiero od 2,3 tyg nie mam mdłości ale zato mam twarz tak przeorana i nie mogę sobie z tym poradzić.Dodam jako ciekawostkę,że odpycha mnie od słodkości.Jak 3 dni temu zjadłam sobie Grześka czekoladowego do kawki-to zgaga męczyła mnie do nocy.
Póki co jestem z wagą 2,5 kg na plusie więc chyba OK.
Dziewczyny jakie macie pomysły na imię dla dziewczynki????Podrzucajcie jakies pomysły;-)
Wszysstkie dziewuchy po 30tce-ściskam was mocno i nie dajmy się zwariować.Czasy mamy tak porąbane,żę jak się człowiek nie ogarnie z pracą,ze swoim życiem to na ciąże wcześniej nie miałby tak czasu-a jesli czas by się znalazło to nie byłoby takiej uwagi jak należy.Ale to tylko takie moje dyrdymały...
Dziewczyny pozdro dla was i miłego poniedziałku
Witam!!
Nie dam rady nadrobić weekendu W sobotę mieliśmy grilla i było super, pogoda dopisała, a w niedzielę byliśmy u teściów na kawę i ciasto, także wróciliśmy wieczorem. Ja coś chodzę nieprzytomna ostatnio... Dzisiaj spałam do 9, a w niedzielę pospałam do... 10.30 a pewnie jeszcze bym spała jakby mnie nie obudzili Teraz Tymek zasnął, a ja mam chwilę dla siebie. W przyszłym roku będziemy się przeprowadzać i do tego czasu musimy sobie przygotować pokój, a w nocy śniło mi się jak mam pomalować więc już projekt mam!! Jeszcze tylko panele wybrać i będzie gitara, a później to zrobić
Deizzi – cudowny prezent dla babci… I jaki poważny wiek – 80 lat – Sto Lat dla Babci
I właśnie zobaczyłam, że termin nam się przesunął na ten sam dzień