Kania78
...
Witam się po weekendzie, i chyba pierwszy raz się cieszę że się skończył. Zmęczyły mnie te imprezki urodzinowe, a poza tym pogoda nie rozpieszcza, bliżej do zimy niż do lata więc trzeba ciepłe swetry wyciągnąć z szafy i grzać się gorącą herbatą. Oliwia nadal zakatarzona więc póki co szczepienie na bok, ale na bilans musimy się wybrać w tym tygodniu. Sister dziś wieczór wyjeżdża ale mam nadzieję, że na święta przyjadą do Nas. Wtedy będę już toczącą się kulką ;-) Już 3 kg na plusie więc idę jak burza ;-)
Truskaffka jak zdrówko?
Asinka85 grill się udał?
Kiniusia zrób zdjęcie płaszczyka i kurtki i wrzuć na odpowiedni wątek, no i mamy są też od tego zeby rozpieszczać dzieci swoje :-)
Natalia88 współczuję bóli brzucha, gardła a sen ciekawy hah:-)
Trytytka fajnie, że randka się udała, fakt później jest ciężej zorganizować ale dla chcącego nic trudnego :-)
NomiMalone współczuję infekcji :-(
Szkielko21 oszczędzaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Agula Ty to się ciepło ubieraj i żebyś znów czegoś nie przywlokła :-)
Deizzi świetny prezent babci wykombinowaliście :-)
Jotka21 jak miło ze strony koleżanek :-)
Mru to super, że już po remoncie :-)
Betina79 a mówią, że ludzie nie widzą kobiet ciąży... wszystko zależy od człowieka i jego wychowania
Monia-R1 witaj wśród Nas :-)
Martuska a kiedy masz czas, żeby odpocząć?
Patula a długo go nie będzie?
Kociatka ślę pozytywne fluidy i dużo sił na te słabsze dni !!!
Makunia cieszę się, że u Ciebie lepiej, że weekend zleciał szybko i pozytywnie, że infekcja powoli mija:-) No i mam nadzieję, że te przykre niespodzianki zdarzać się już nie będą.
Aniulkas to super, że badania wyszły dobrze :-)
Betina co to dwa pączusie, jeden dla Ciebie drugi dla Okruszka :-)
Szczebiotka, Ania a Wy gdzie się zapodziałyście?
Truskaffka jak zdrówko?
Asinka85 grill się udał?
Kiniusia zrób zdjęcie płaszczyka i kurtki i wrzuć na odpowiedni wątek, no i mamy są też od tego zeby rozpieszczać dzieci swoje :-)
Natalia88 współczuję bóli brzucha, gardła a sen ciekawy hah:-)
Trytytka fajnie, że randka się udała, fakt później jest ciężej zorganizować ale dla chcącego nic trudnego :-)
NomiMalone współczuję infekcji :-(
Szkielko21 oszczędzaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie.
Agula Ty to się ciepło ubieraj i żebyś znów czegoś nie przywlokła :-)
Deizzi świetny prezent babci wykombinowaliście :-)
Jotka21 jak miło ze strony koleżanek :-)
Mru to super, że już po remoncie :-)
Betina79 a mówią, że ludzie nie widzą kobiet ciąży... wszystko zależy od człowieka i jego wychowania
Monia-R1 witaj wśród Nas :-)
Martuska a kiedy masz czas, żeby odpocząć?
Patula a długo go nie będzie?
Kociatka ślę pozytywne fluidy i dużo sił na te słabsze dni !!!
Makunia cieszę się, że u Ciebie lepiej, że weekend zleciał szybko i pozytywnie, że infekcja powoli mija:-) No i mam nadzieję, że te przykre niespodzianki zdarzać się już nie będą.
Aniulkas to super, że badania wyszły dobrze :-)
Betina co to dwa pączusie, jeden dla Ciebie drugi dla Okruszka :-)
Szczebiotka, Ania a Wy gdzie się zapodziałyście?