Kaniu ja wiem, że nic złego na myśli nie miałaś, dlatego tu sobie właśnie piszę co mi na sercu leży bo wiem, że Wy kochane:-)
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie u Was spokojniejsza, może Oliwka po prostu za dużo emocji wczoraj miała. Fajnie, że w week-edn Wam imprezka z Rodzinką się szykuje. Strasznie chciałam takie dla Szczepka, myśleliśmy,że 2gie mu zrobimy w Polsce ale w obecnej sytuacji raczej do Polski w lutym się nie wybierzymy
Kociatka Ty to jesteś biedna z tymi "przygodami" Trzymam kciuki aby to była już ostatnia i od teraz ciąża Ci książkowo, albo jak najbliżej w Twoim przypadku możliwie do książkowej, przebiegała.
Julek super imie!
Natalia jasne, że korzystaj z brzucha jak możesz, trochę ulg nam się należy w końcu nosimy w sobie nadzieję na lepszą przyszłość:-)
Ta dziewczyna o której pisałam w domu nawet nic nie robiła a teraz dla jasności nie jest w drugiej ciąży, Ona po prostu taka "delikatna"
Trytka udanej randki:-)
Betina może byś podrzuciła trochę ciacha? Mnie dziś na jabłowe naszło ale rozpadało się na dobre więc już nie doszliśmy do cukierni tylko uciekaliśmy do domu ale może to i lepiej, napiję się soczku z żurawiny też trochę słodki
Co do płci jeszcze to wiecie może na początku skłaniałam się bardziej ku dziewczynce ale to chyba dlatego, że marzy mi się by to dziecko było spokojniejsze:-)a jakoś to kojarzyło mi się z płcią piękną ale ostatnio poznałam trochę dziewczynek przy których mój Szczepcio to aniołek wcielony i podziałało to jak zimny prysznic
Nie zmienia to faktu, że jak zdecydowana większość z nas, chciałabym już wiedzieć, wybierać imię, kupować ciuszki.
Mam 2 usg w przeciągu 2tygodni więc mam nadzieję, że na pierwszym już się Maluch się ujawni a drugie to potwierdzi :-)
Mnie dziś strasznie głowa boli:-(to chyba przez tą pogodę bo leje, wieje, rano wzięłam tabletkę, średnio pomogła, sen też nie, kawa na chwilkę, mam nadzieję, że do jutra przejdzie