reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Jak na moj gust to nie "chora na ciaze" tylko zwykla pipencja za przeproszeniem:nerd: Po co jej te dzieci, skoro sa taaaakie absorbujace?

Inna sprawa, ze z tymi moimi przebojami w ciazy nie poradzilabym sobie sama...

kociatka bidulko, ciągle Cie cos bierze. nie no w końcu pójdzie wszystko precz!

a ciasteczka mniej wiecej wyszly tak :)

Załączniki

• ciasteczkamalane.jpg
    ciasteczkamalane.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 20
Hej Dziewczyny, ja na razie na kilka sekund, bo nie mam neta od wczoraj..:dry:

U mnie wszystko ok, dostałam leki (krem i globulki Pimafucin tylko większą dawkę, niż poprzednio)... a za 5 dni wizyta także zobaczymy, czy coś pomogą.

Wieczorem Was poczytam.

Buziaki!

Makunia ja mam dokładnie te same leki:))

Betina co do truskawek to mrożone rzecz jasna:)) Jakąś fazę mam na owoce dziś zrobiłam sernik z malinami, a najlepsze,że potem taksie na to napatrzę iż nie jem...za to moi panowie są prze-szczęśliwi:D

Co do płci powiem Wam szczerze, że już ie mogę się doczekać poznania płci maluszka...do wtorku już blisko więc zaraz już będę wiedzieć:D Mąż twierdzi,że będzie Nela a mi jest naprawdę wszystko jedno:) Wcześniej marzyłam o córce a teraz jak zaskoczyliśmy doszłam do wniosku,że marzę o ślicznym różowym bobasku a płeć dobra każda...My chcemy mieć jeszcze jednego szkraba więc jak teraz by był chłopiec to chciałabym córkę...ale też bez większego parcia:-)

Hej Dziewczynki

No właśnie widzę fajna dyskusje o płci naszych maleństw w brzuszkach i powiem Wam że jak każda z nas marze o zdrowym dziecku urodzonym w terminie. Mam juz córeczke i mam tez 3 siostrzeńców w podobnym do niej wieku. Fajnie jest (chyba) miec parke zazwyczaj każdy tak chce ale ja kompletnie nie mam uczucia co bym wolała tak na 100%. Ale chce wiedziec kto tam sobie siedzi, tak z babskiej ciekawości:-DSerio byle było zdrowe po tej dawce leków które brałam/biore. Ale wiem jedno chce zeby było podobne do mnie tym razem hehehehehe bo córa to "skóra zdarta" z mojego M.;-):-Dpozdro

Moj synek tez taki podobny do tatusia :) Nawet ludzie na ulicy zartuja, ze to nie moje dziecko:-D Co jak co, ale ze moje to jestem pewna, a przy tym podobienstwie M sie nie wyprze;-)
Jestem taaaaka ciekawa tego drugiego urwiska. Jaki bedzie? To jest dopiero zagadka!

Hej DZIEWCZYNKI
Nie było mnie wczoraj na forum, bo nie miałam nastroju, wcześniej wczytałam,że mężowie Was denerwują, aż w końcu mój mnie zdenerwował...
I dziś też nie najlepiej w sumie, jadę na klachy z mamą, pozdrawiam Was, nie piszcie za dużo, bo potem ciężko nadrobić:-D

Kaniu to miłego imprezowania
Szczebiotko wczoraj koleżanka, która ma dwóch synów mówiła, że jak z tym drugim zaszła w ciąże to miała straszne "ciśnienie" na córeczkę i jak się dowiedziała, że to znowu syn to była wręcz załamana. A teraz mówi, że nie chciałaby żadnej najpiękniejszej, najcudowniejszej dziewczynki zamiast tego drugiego synusia. :)
ps. i napisałam to tylko tak, a wiem, że będziesz się też cieszyć z syna :)
natalia88 jasne wykorzystuj brzuch a co :)
Betina mogą krwawić dziąsła i np z nosa, bo wszystko jest bardziej ukrwione, to normalne
Ala będziesz wiedzieć o ile się nie będzie wstydziło tak jak u niektórych dziewczyn:)
Kaso dokładnie każdy chce mieć zdrowe, w ogóle mi jest strasznie głupio odpowiadać na pytanie " a co byś wolała chłopca czy dziewczynkę" ja mogę sobie co najwyżej pomyśleć, ale nie przyznam się, bo mi się ta druga płeć w brzuszku obrazi jak nie trafię :)

reklama
Patula, to tak wlasnie jest (mysle o przypadku Twojej kolezanki) -jak sie juz urodzi, nie mozna sobie juz wyobrazic nikogo innego:-) Tym bardziej nie chce sie zamienic na egzemplarz przeciwnej plci:-D

Tak sobie myslac o naszych dyskujach o plci, przegladnelam jeszcze raz statystyki imion nadawanych w ostatnich latach (bardzo nie lubie nadawac tych najpopularniejszych, sama takie nosze...), przemyslalam sobie nasze dyskusje z M o imieniu dla nowego dziecia i juz wiem!!!

Bedzie Jego Wysokosc Krol Julian czyli JULEK :-D
No chyba, ze beda jakies jaja i na polowkowym sie okaze, ze jaj jednak nie ma......:-D:-D Wtedy dopiero beda jaja!!!:cool2:

P.S. Lepiej mi, ale strasznie mnie ta biegunka oslabila... Leze wiec (na odmiane;-)). Gadalam znowu z doktorkiem, mam trzymac dietke (akurat jak przyjezdzaja goscie i czeka nas chodzenie po knajpach:sorry2:) i nie martwic sie. Doktorek zapewnial, ze dzieciowi nie zaszkodzi. Uffff... Kamien spadl mi z serca. Juz widzialam sie podlaczona do kroplowy na caly weekend, brrrrrr

Ostatnia edycja:
Do góry