Basieniak na pewno i tak będzie przepyszne!!! nawet jeśli jedna warstwa trochę nie zdążyła nasiąknąć, ale mi zrobiłaś ochotę na takiego torta domowego;/
Kociątka trzymam kciuki żeby już skurcze nie wróciły!!z tą infekcją szybko coś musisz podziałać - dodzwoniłaś się??/ goście to faktycznie ostatnia rzecz jakiej potrzebujesz ale może się rozluźnisz trochę i Ci na zdrowie wyjdzie!
Makunia napisz co tam doktorek wymyślił, ja ogólnie mam problemy z pęcherzem, piasek na nerkach i takie różne, zapalenie pęcherza średnio raz w miesiącu, furagin zawsze przy sobie, ale odpukać od początku ciąży spokój, szybkiego powrotu do formy życzę!!!
Asinka ten Twój mały to nie do wiary że tyle śpi, ja też podobno grzecznym pod tym względem dzieckiem byłam,żeby mi tak dzieciak to po mnie odziedziczył
i najlepiej od razu nie po 8 miesiącach
Heleodorka z tą deprechą to przy Waszej aurze nie trudno, w Krk słoneczko świeci i choć nie wychodzę to od razu na sercu mi lepiej
Kinusia, Anka - trzymam kciuki za wizyty, chociaż anka to już po powinnaś być?
szczebiotka - udanego spacerku, moja gin każe mi 2x dziennie magnez brać nawet jeśli na opakowaniu przykazane jest 1x,
Kania od nas też zaśpiewaj małej 100 lat 100lat
Monisia trzeba być dobrej myśli, jeśli tak na prawdę póki co nie było żadnych przesłań że coś może być nie tak to na pewno jest dobrze
Aniulkas i dlatego wybierając lekarza największe znaczenie miało dla nie jego doświadczenie w ultrasonografii położniczej i sprzęt - żebym później szukać nie musiała i na takie "niespodzianki" nie trafiała