anka26_x_07
Mama Laury :)
gratulacje a maz sie musi oswoic;-)Ja rowniez juz po wizycie i pani doktor powiedzialam ze jest dziewczynka .
chociaz maz hihi mamy nie ma na miejscu to maz musi sie staracAnka to Cię mąż rozpieszcza.
Teraz muszę odpocząć, bo miałam dziś ciężki dzień.
Miłego wieczoru.
gratuluje i witam na naszym watkuWitajcie "marcóweczki" już myślałam ze tylko ja tak śpię na potęge ale widze ze jest nas więcej trochę się uspokoiłam.Będzie to nasze pierwsze dzieciątko (jesli oczywiscie dotrwam), bo obaw mam wiele ze względu na mój podeszły wiek 39lat ryayko jest duze co prawda USG prenatalne jest dobre ale biochemia juz nie koniecznie statystyki są okropne na dzien dzisiejszy na amniopunkcję sie nie zgodziłam z Panią doktor stwierdziłyśmy ze w moim przypadku nie ma ona sensu, wynik nic dla mnie nie zmieni, powiedziała nam po wywiadzie rodzinnym ze na 80% dzidzius jest zdrowy wię głęboko w to wierze.Dziś mija 14c i jak na razie wszystko mam nadzeję jest dobrze.Co do ciast....z nich zawsze wolałam śledzie a teraz mam na nie wielką ochotę , nie nic z tego nie zacznę ich kupować bo nie mogę sobie pozwolić na zbędne kilogramy i tak filigranowa nie jestem.Kurde drugi miesiąc jestem na L4 i dostaje juz do głowy a co będzie dalej ??.Chyba zacznę robić na drutach albo coś w tym stylu co by nie zwariować .Życzę wam duzo zdrówka i pozdrawiam.
Dzidzia bedzie zdrowa wiec kciuki zcisniete:-)
ja tez biore witaminy dla ciezarnych z kwasem DHAJa biorę centrum (dla kobiet w ciąży) plus DHA
Dawno się jeszcze noelka nie odzywała.
Szczebiotka mam nadzieje ze Szczepcio nie wyglada zle i buzia szybko sie zagoi
Zaraz uciekam po Laure i idziemy sie meldowac do szkoly
Dzis rano jak wstalam corka pierwszy raz poczula swoja malutka raczka dzidziusia w brzuszku
Cudownie sie wypchalo malenstwo a mamusia byla zachwycona