reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

My wróciliśmy ze spacerku, pogoda piękna aż miałam humor cudowny..dopóki nie odebrałam wyników :wściekła/y: Dalej anemia się utrzymuje, poziom erytrocytów dość mocno obniżony :-( a przecież biorę żelazo..
Idę zrobić kolacyjkę jakąś bo głodna jestem jak nie wiem.

reklama
wybaczcie kochane ze dzisiaj oszczednie ale paskudny dzien za mną..

z dobrych wieści - będziemy miec syna! Wszystko na genetycznym sprawdzone, jedna sprawa tylko mnie męczy ale musze sie z tym przespac...

pozdrawiam i obiecuje ze nadrobie Was na pewno niebawem..

Szczebiotka ja radziłabym odstawić actimel małemu...to świństwo i nawet dorosłym za bardzo nie polecane, a co dopiero takim maluchom...

Betina gratulujemy małego mężczyzny~!!! Strasznie szybko się dwiedzieliście:-)

A ja w piątek idę na wesele i tak myślę, że zmarznie mi tyłek...nastawiłam się na ciepłą końcówkę września a tu psikus:szok: Kreacja już zakupiona więc mówi się trudno:-D

brat mi przywiózł winogron z Wiednia...siedzę, objadam się i mi dobrze:-p
Jeszcze Mati częstuje kanapką z serkiem, zrobiłam mu kolację...mówi " mamuś maaasz, spróbuuuj jakie przeeepysznee" wariatuńcio mój:-D

tulipanka to miałaś stresów przy porodach, trzymam kciuki żeby teraz było spokojniej ;)
Ewelinka super, że zadowolona z wizyty jestes :)
Kania kciuki zaciśnięte :) czekamy na super wieści :)
Szczebiotka biedny Szczepek, oby jak najmniej było takich wypadkowych dni ;)
Kiniusia a uważasz też by w diecie było żelazo?
Betina GRATULUJĘ!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
a ci cię męczy?

Ja rowniez juz po wizycie i pani doktor powiedzialam ze jest dziewczynka :) maz troche rozczarowany i jak mu powiedzialam to najpierw myslal ze zartuje ale po jakims czasie uwierzyl i powiedzial ze musi sie z tym przespac i ze w takim razie bedzie Laura albo Inga ale nadal liczy na cod ze moze jednak bedzie synus :) Dzidzia zdrowa ale troche rozczarowalam sie zdjeciami bo nie mam jej w calej okazalosci tylko pomiary glowki, serduszko i podobno potwierdzenie plci ale ja tam nie widze nic co by to jasny obrazek dla mnie byl. Wypisane jakies pomiary, waga chyba ale jakies 4 rozne wyniki sa i szukam jakichs objasnien na necie. Wrzuce jutro zdjecia to moze wy mi pomozecie bo ja to zielona jestem.
Dostalam skierowanie na badania m.in AFP. Pani doktor mowila ze ta moja wysypka nie wydaje jej sie zeby bylo to cos groznego raczej jakas reakcja uczuleniowa ale najlepiej zebym sie wybrala do dermatologa, tak wiec jutro zadzwonie i sie umowie mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac na wizyte.

oprócz dobrej wiadomości na usg dostałam tez troche gorszą.. pani dr mowila zeby sie nie martwic, ale wiecie jak to jest.. głowa pęka.. prześpie sie z tym, za tyd wizyta u mojego gin, zobaczymy co powie.
przepraszam ze na razie tak tajemniczo ale nie chce na razie zapeszac..

Kociatka dziękuję Tobie i innym za trzymanie kciuków, za dzisiejszą wizytę.
Więcej szczegółów na odpowiednim wątku.
Ala ja też przepis poproszę, udanej imprezy sobotniej.
Asinka zdrówka dla Was obojga.
Tulipanka Ty to rekordzistka jesteś ;-)
Kiniusia i jak wyniki? Doczytałam moze z tabsów Ci się nie wchłania i zastrzyki Ci zapisze dr?
Ewelinka to super, że lekarz Ci się nadał :-) Czemu z dóhc rąk Ci pobierali krew?
Anka to Cię mąż rozpieszcza.
Szczebiotka biedny Szczepcio, jak jego buźka? Moja dwa razy miała twarz odrapaną ale wiecznie w coś uderzy i siniaki jak śliwy.
Betina79 gratuluję dobrej wiadomości, mam nadzieję że to nic poważnego - ta sprawa która Cię męczy.
Truskaffka fajnie, że synek tak o Ciebie dba.
Daga Tobie również gratuluję dobrych wiadomości po wizycie i dziewczynki.
Teraz muszę odpocząć, bo miałam dziś ciężki dzień.
Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
reklama
Betina gratuluję Synka:-) Mam nadzieję, że czegokolwiek dowiedziałaś się dzisiaj okaże się fałszywym alarmem, trzymam za to mocno kciuki

Daga gratuluję Córeczki:-)
Truskafka rozumiem Twoje "rozanielenie" ja właśnie zjadłam ćwiartkę arbuza, zaraz pękne;-)

Kaniu zgrałyśmy się z pisaniem postów, zaraz zobaczę jak po wizycie ale po tonie posta wnoszę, że wieści dobre:)
Szczepciu buźkę ma trochę podrapaną ale wcale mu jakoś nie przeszkadza

Ostatnia edycja:
Do góry