reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
Witajcie "marcóweczki" już myślałam ze tylko ja tak śpię na potęge ale widze ze jest nas więcej trochę się uspokoiłam.Będzie to nasze pierwsze dzieciątko (jesli oczywiscie dotrwam), bo obaw mam wiele ze względu na mój podeszły wiek 39lat ryayko jest duze co prawda USG prenatalne jest dobre ale biochemia juz nie koniecznie statystyki są okropne na dzien dzisiejszy na amniopunkcję sie nie zgodziłam z Panią doktor stwierdziłyśmy ze w moim przypadku nie ma ona sensu, wynik nic dla mnie nie zmieni, powiedziała nam po wywiadzie rodzinnym ze na 80% dzidzius jest zdrowy wię głęboko w to wierze.Dziś mija 14c i jak na razie wszystko mam nadzeję jest dobrze.Co do ciast....z nich zawsze wolałam śledzie a teraz mam na nie wielką ochotę , nie nic z tego nie zacznę ich kupować bo nie mogę sobie pozwolić na zbędne kilogramy i tak filigranowa nie jestem:-D.Kurde drugi miesiąc jestem na L4 i dostaje juz do głowy a co będzie dalej ??.Chyba zacznę robić na drutach albo coś w tym stylu co by nie zwariować :-D.Życzę wam duzo zdrówka i pozdrawiam.

Hej ;)
Ja wczoraj obraziłam się na cały świat przez te wyniki więc zjadłam kolację i zaległam w wyrku.
Truskaffka tak dbam o żelazo w diecie, robię sobię sok z buraków nawet nienawidzę tego, ale zmuszam się i pije..do obiadu też buraki..sałata plus tabletki i nic.
Kania mówisz, że tak może być? Kurczę jeszcze jedne zastrzyki :shocked2: będę chodzić podziurawiona z każdej strony..
Niby na razie postanowiłam się nie nakręcać i poczekać co lekarz powie, jak wyjdzie w praktyce- się okaże.
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT I POZNANIA PŁCI ;-)

Betina, mam nadzieję, że to nic takiego. Pani doktor mówiła byś się nie martwiła, synek na pewno zdrowy i silny. Gratuluję chłopaka!

Daga, gratuluję dziewczyny, mamy podobne typy imion ;)

Asinska, witaj :)

Życzę miłego dnia!

wpadam się tylko zameldowac że wyjezdzamy na pare dni, mysle ze świeże powietrze dobrze mi zrobi i wszelkie stresy odejdą.. nie wiem jak bedzie z netem wiec najprawdopodobniej pod koniec tyg Was nadrobie jak wróce.
Nie rozpisujcie sie za bardzo! ;)

hejka.
betina,daga gratuluje udanych wizyt:)
mi wyszlo uczulenie na policzkach. nie jest duze ale troche swedzi:confused2:
wiecie co na poczatku czulam jak sie maluszek obraca a od dwoch dni co kilka godzin czuje takie pukania w brzuch.jest to dla mnie cos nowego bo nie czulam tak nigdy nie za wczas na delikatne kopniaki?

Serdeczne gratulacje dla mamus, ktore poznaly plec swojego dzieciatka :-)
ale zjadlam pyyyszne sniadanie.....tosty z serem, wedlinka i cebulka a na to wszystko moj ulubiony pikantny ketchup :-) siedze wlasnie rozwalona przez laptopem i z przejedzenia, az ciezko powietrze zlapac :-)

Jakiej firmy bierzecie witaminy?

Hejka!!
U nas dalsza część chorób. Tymek też dostał antybiotyk :-( A wieczorem jeszcze gorączka się pojawiła. Nie mam sił na nic...
Ale podczytałam:
Betina gratulację synka!! Mam nadzieję, że ta druga sprawa nie będzie na tyle poważna i wszystko będzie ok...
Daga gratulację córki!! Też chciałabym takie wieści usłyszeć :-)
Ewelinka ja biorę Prenatal Classic. Kupuję 90 tabletek, bo najbardziej się opłaca.

A ma ktoś wiadomości od Ulkan, onesmile, gnagna i Mru?? bo tylko ich danych brakuje mi do tabelki i mogę wrzucać :-)

reklama
Do góry