reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

szczebiotko fajnie ze sie wyspalas:) ja dzis o 9 wstalam ale mialam kilka razy pobudke w nocy na siku i dlatego chyba tak pospalam dluzej:)wzielismy mloda wczoraj na zakupy bo matka jej nawet nowego plecaka nie kupila do szkoly.alimenty dostaje co miesiac regularnie ale co z tego skoro idzie ta kasa dla mlodszego dziecka na przedszkole.az klnelam wczoraj wieczor bo mi nerwy puscily:angry:

reklama
Królowa Dramatu dajesz czadu z tym lekarzem i wyproszoną wizytą za 2 tyg ;) ale jesli tylko bedziesz spokojniejsza, to najwazniejsze

Szczebiotka gratuluje bezproblemowych zmian

kociatka Twoje dziecie je mule??! toż to prawdziwy smakosz rośnie ;)
Ja jutro oglądam bąbla :rolleyes2:
Po drodze do domu zrobiłam takie zakpy ze ho ho... nie chce widziec swojego wyciągu z konta ;) Ale mam dodatkowe 2 pary spodni ciążowych (bardziej ludzkich niz te co mam do tej pory) + bluzeczke pt Sexy Mama ;)
Biorę się za pieczenie czegoś dobrego, kupiłam maliny - musze je zużyc

Czy Wam w ciazy tez tak wypadaja wlosy? Niedlugo bede lysa ;( wyniki badan mam idealne, wiec raczej to nie wynika z niedoboru witamin....moze zmiana pogody, tak wplywa na moja czupryne....sama nie wiem.

Czy ktoras z Was juz zna plec dzidziusia? :)

Betina, to samo powiedział mój lekarz jak zaczęłam marudzić, że "eeeeee... aż cztery tygodnie..." ;) jest bardzo wyrozumiały i bym się nie stresowała idę już za 2 tyg. Od razu mi lepiej ;) Szkoda, że mam daleko bo chodziłabym jeszcze częściej (a może to i dobrze...).

Piszę do Was z telefonu bo komp mi coś nawala i nie jestem w stanie na chwilę obecna poczytać ani odpisać. Jak mąż naprawi mam nadzieję, że dziś to nadrobię zaległości wczorajsze i dzisiejsze. Jutro czeka mnie wizyta u dr i trochę sie martwię. Zwłaszcza że dzisiejszy sen mnie jakoś tak dobił. Ale co ma być to będzie. Nie na wszystko mam wpływ. Po prostu postaram się o tym nie myśleć. Dalej zakatarzona uderzyło mi na zatoki więc ból głowy mnie dobija... Póki co postaram się Was poczytać na tel w miarę możliwości buziaki.

reklama
Kania, co do przygnębienia z powodu snów, rozumiem, sama kilka dni temu opisywałam swój koszmar. Potrafią nieźle zepsuć dzień i wytrącić z równowagi. Ale pamiętaj, że sny nie mają najmniejszego wpływu na rozwój Twojego dziecka. Na pewno wszystko jest w porządku. Zamiast się martwić wizytą, powinnaś się cieszyć, że zobaczysz swoje dziecię :)))))

Do góry