szczebiotko fajnie ze sie wyspalas ja dzis o 9 wstalam ale mialam kilka razy pobudke w nocy na siku i dlatego chyba tak pospalam dluzejwzielismy mloda wczoraj na zakupy bo matka jej nawet nowego plecaka nie kupila do szkoly.alimenty dostaje co miesiac regularnie ale co z tego skoro idzie ta kasa dla mlodszego dziecka na przedszkole.az klnelam wczoraj wieczor bo mi nerwy puscily
reklama
betina79
Fanka BB :)
Królowa Dramatu dajesz czadu z tym lekarzem i wyproszoną wizytą za 2 tyg ale jesli tylko bedziesz spokojniejsza, to najwazniejsze
Szczebiotka gratuluje bezproblemowych zmian
kociatka Twoje dziecie je mule??! toż to prawdziwy smakosz rośnie
Ja jutro oglądam bąbla
Po drodze do domu zrobiłam takie zakpy ze ho ho... nie chce widziec swojego wyciągu z konta Ale mam dodatkowe 2 pary spodni ciążowych (bardziej ludzkich niz te co mam do tej pory) + bluzeczke pt Sexy Mama
Biorę się za pieczenie czegoś dobrego, kupiłam maliny - musze je zużyc
Szczebiotka gratuluje bezproblemowych zmian
kociatka Twoje dziecie je mule??! toż to prawdziwy smakosz rośnie
Ja jutro oglądam bąbla
Po drodze do domu zrobiłam takie zakpy ze ho ho... nie chce widziec swojego wyciągu z konta Ale mam dodatkowe 2 pary spodni ciążowych (bardziej ludzkich niz te co mam do tej pory) + bluzeczke pt Sexy Mama
Biorę się za pieczenie czegoś dobrego, kupiłam maliny - musze je zużyc
_Ewelinka_
Czy Wam w ciazy tez tak wypadaja wlosy? Niedlugo bede lysa ;( wyniki badan mam idealne, wiec raczej to nie wynika z niedoboru witamin....moze zmiana pogody, tak wplywa na moja czupryne....sama nie wiem.
Czy ktoras z Was juz zna plec dzidziusia?
Czy ktoras z Was juz zna plec dzidziusia?
Królowa_Dramatu
Betina, to samo powiedział mój lekarz jak zaczęłam marudzić, że "eeeeee... aż cztery tygodnie..." jest bardzo wyrozumiały i bym się nie stresowała idę już za 2 tyg. Od razu mi lepiej Szkoda, że mam daleko bo chodziłabym jeszcze częściej (a może to i dobrze...).
Królowa_Dramatu
Ewelinka, mi nie wypadają ale jakiejś poprawy to nie zauważyłam.. Cienizna jaka była, taka jest..
_Ewelinka_
Mmmm ciasto powiadacie? zjadlabym kopiec kreta ale smaka robicie.....
Kania78
...
Piszę do Was z telefonu bo komp mi coś nawala i nie jestem w stanie na chwilę obecna poczytać ani odpisać. Jak mąż naprawi mam nadzieję, że dziś to nadrobię zaległości wczorajsze i dzisiejsze. Jutro czeka mnie wizyta u dr i trochę sie martwię. Zwłaszcza że dzisiejszy sen mnie jakoś tak dobił. Ale co ma być to będzie. Nie na wszystko mam wpływ. Po prostu postaram się o tym nie myśleć. Dalej zakatarzona uderzyło mi na zatoki więc ból głowy mnie dobija... Póki co postaram się Was poczytać na tel w miarę możliwości buziaki.
reklama
Królowa_Dramatu
Kania, co do przygnębienia z powodu snów, rozumiem, sama kilka dni temu opisywałam swój koszmar. Potrafią nieźle zepsuć dzień i wytrącić z równowagi. Ale pamiętaj, że sny nie mają najmniejszego wpływu na rozwój Twojego dziecka. Na pewno wszystko jest w porządku. Zamiast się martwić wizytą, powinnaś się cieszyć, że zobaczysz swoje dziecię ))))