reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
hej dziewczynki ;)

mało dzisiaj czasu miałam na forum, czytam cały czas co u Was, ale sporo rzeczy było dzisiaj do zrobienia ;)
a o 18stej spotkałysmy sie z Królowa oraz basieniąk ;)
fajnie nam sie gadało - nie ma to jak spotkanka w realu ;)
poszłyśmy sobie tez do Świata dziecka pooglądac wózki - królowa postanowiła kupić 3 bo tak jej sie podobaly :-D

co do bólu głowy to sie dołączam - też mnie męczą, już myślałam, ze ciśnienie mi skacze, ale zmierzyłam i mam w normie - ok 100 na 65.... i tetno 83.... więc to nie od tego... staram sie nie brać nic na ból... i juz się nie moge doczekac USG za tydzień :tak:

truskaffka, kiniusia - zaciskam kciuki za genetyczne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co tu tak cicho????

Ewelinka :) to razem będziemy się kulać hihi
ja termin mam na 30 marca:-D
Kiniusia na usg wchodzę o 9...będę o was myślała:tak: powodzenia i czekam na dobre wieści :-)
Agula dzięki, jak fajnie że mogłyście się spotkać :D zazdroszczę:happy2:

No to mnie już zaczyna nerwówka łapać przed genetycznym. Mam nadzieję, że w nocy zasnę.
W ogóle jakiś dzień dzisiaj do niczego, zdołowana jestem pół dnia przepłakałam, ale to chyba dlatego, że jutro mija 16 miesięcy od odejścia mojej córci i tak jakoś mnie wzięło, czasami trzeba..no nic nie smęcę. :-(

Truskaffka ja też myślami przy Was jutro, spotykamy się jutro z dobrymi wieściami ;) Ja też mam termin na końcówkę miesiąca, na 26 marca ;)

dziendoberek

truskafffka pewnie juz po badaniu, czekam na info:-)
kiniusia trzymaj sie kochana
Agula takim to dobrze, blisko mieszkaja to i na kawke czas maja:-D super!!
lilikasia nie martw sie ja mam jeszcze lepiej bo wstaje z bolem glowy:baffled:

Moja wlosy az sie prosza zeby je zafarbowac ehhh a ja zawsze robie brazem i rozjasniaczem. Teraz chyba zrobie tylko korone glowy zeby nie za duzo:cool: W poprzedniej ciazy nie farbowalam wlosow i mialam piekne grube i lsniace ehhh fajnie bylo:-D

Hej ;) U mnie po wizycie świetnie, jestem dzisiaj prze szczęśliwa ;) Wszystko opisane w odpowiednim wątku ;) Na 85% będziemy mieć drugą córeczkę. :tak:No to lecę na zakupki ;)

Udanych zakupow:-)

Posprztalam i musialabym sie wziasc za prasowanie ale ze je kocham to chyba odstawie sobie na wieczor:baffled:
Na obiadek robie kluski i fasolke szparagowa na boczku:-p a ze to szybkie danie to mam czas, corke odbiore kolo 14 wiec na 14>30 bedzie obiadek. Po obiadku taniec a po tancu sie zobaczy:laugh2:

Czesc KochaneJa zakatarzona, maly zakatarzony. Eh ta jesien... Mama zrobila mi malinek z cukrem na zime, ale caly zapas nie dotrwa do zimy na pewnoMoj program antywirusowy uwzial sie na Babyboom i ciagle blokuje mi strony, wrrrrrrrrrrrrSuperowo Kiniusia! To czekamy na wiesci od Truskaffki

reklama
Do góry