reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
hej dziewczynki ;)

mało dzisiaj czasu miałam na forum, czytam cały czas co u Was, ale sporo rzeczy było dzisiaj do zrobienia ;)
a o 18stej spotkałysmy sie z Królowa oraz basieniąk ;)
fajnie nam sie gadało - nie ma to jak spotkanka w realu ;)
poszłyśmy sobie tez do Świata dziecka pooglądac wózki - królowa postanowiła kupić 3 bo tak jej sie podobaly :-D

co do bólu głowy to sie dołączam - też mnie męczą, już myślałam, ze ciśnienie mi skacze, ale zmierzyłam i mam w normie - ok 100 na 65.... i tetno 83.... więc to nie od tego... staram sie nie brać nic na ból... i juz się nie moge doczekac USG za tydzień :tak:

truskaffka, kiniusia - zaciskam kciuki za genetyczne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co tu tak cicho????

Ewelinka :) to razem będziemy się kulać hihi
ja termin mam na 30 marca:-D
Kiniusia na usg wchodzę o 9...będę o was myślała:tak: powodzenia i czekam na dobre wieści :-)
Agula dzięki, jak fajnie że mogłyście się spotkać :D zazdroszczę:happy2:

No to mnie już zaczyna nerwówka łapać przed genetycznym. Mam nadzieję, że w nocy zasnę.
W ogóle jakiś dzień dzisiaj do niczego, zdołowana jestem pół dnia przepłakałam, ale to chyba dlatego, że jutro mija 16 miesięcy od odejścia mojej córci i tak jakoś mnie wzięło, czasami trzeba..no nic nie smęcę. :-(

Truskaffka ja też myślami przy Was jutro, spotykamy się jutro z dobrymi wieściami ;) Ja też mam termin na końcówkę miesiąca, na 26 marca ;)

dziendoberek

truskafffka pewnie juz po badaniu, czekam na info:-)
kiniusia trzymaj sie kochana
Agula takim to dobrze, blisko mieszkaja to i na kawke czas maja:-D super!!
lilikasia nie martw sie ja mam jeszcze lepiej bo wstaje z bolem glowy:baffled:

Moja wlosy az sie prosza zeby je zafarbowac ehhh a ja zawsze robie brazem i rozjasniaczem. Teraz chyba zrobie tylko korone glowy zeby nie za duzo:cool: W poprzedniej ciazy nie farbowalam wlosow i mialam piekne grube i lsniace ehhh fajnie bylo:-D

Hej ;) U mnie po wizycie świetnie, jestem dzisiaj prze szczęśliwa ;) Wszystko opisane w odpowiednim wątku ;) Na 85% będziemy mieć drugą córeczkę. :tak:No to lecę na zakupki ;)

Udanych zakupow:-)

Posprztalam i musialabym sie wziasc za prasowanie ale ze je kocham to chyba odstawie sobie na wieczor:baffled:
Na obiadek robie kluski i fasolke szparagowa na boczku:-p a ze to szybkie danie to mam czas, corke odbiore kolo 14 wiec na 14>30 bedzie obiadek. Po obiadku taniec a po tancu sie zobaczy:laugh2:

Czesc KochaneJa zakatarzona, maly zakatarzony. Eh ta jesien... Mama zrobila mi malinek z cukrem na zime, ale caly zapas nie dotrwa do zimy na pewnoMoj program antywirusowy uwzial sie na Babyboom i ciagle blokuje mi strony, wrrrrrrrrrrrrSuperowo Kiniusia! To czekamy na wiesci od Truskaffki

reklama
Do góry