reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Czesc KochaneJa zakatarzona, maly zakatarzony. Eh ta jesien... Mama zrobila mi malinek z cukrem na zime, ale caly zapas nie dotrwa do zimy na pewnoMoj program antywirusowy uwzial sie na Babyboom i ciagle blokuje mi strony, wrrrrrrrrrrrrSuperowo Kiniusia! To czekamy na wiesci od Truskaffki

ja też strasznie zakatarzona :( jak sobie z tym radzisz ? Mi nic nie pomaga, ani woda morska ani euphorbium ani inhalacje ... skuteczny jest tylko Otrivin (mam dawkę dla dzieci) ale tego nie można używać więcej niż 1-2 x dziennie a najlepiej w ogóle. Katar to coś okropnego :angry:

reklama
Kociatka oby katar odpuscil. Najgorsza jest niemoc
03.2013 tobie rowniez zdrowka zycze:tak:

Mi wlasnie ostatnio czesto jest zimno:baffled:Nie wiem o co chodzi bo w poprzedniej ciazy blo mi non stop goraco i spalam z wiatrakiem:baffled:

Nic trzeba wziasc sie za prasowanie bo na wieczor mam juz inne plany:-D
Maz wraca do domku wiec trzeba sie przygotowac:rofl2:

kociatka, 03.2013 powrotu do zdrowia zycze! teraz to taka pogoda ze tylko pod koc z herbata z malinami

ja wczoraj mialam chyba najgorszy dzien w ciazy do tej pory, caly dzien glowa pękała niemiłosiernie a z tego bolu wieczorem skonczylam wymiotujac... nie znosze tego, mialam nadzieje ze takie akcje w ciazy mi przejda. ale na szczescie dzis jest ok

obiadek sie robi, potem cwiczenia

Betina, mam nadzieje, ze to jednorazowy wypadek... Zmienialo sie cisnienie i chyba wszyscy sie zle czuli:confused2:

Zabka, to lozysko chyba 5 razy jeszcze Ci sie przesunie, zazwyczaj przesuwa sie w gore jak macica rosnie. Waze zeby nie bylo przodujace, bo to jest rzeczywiscie problematyczne. Ma byc na tylniej scianie przeciez (najczestsze ulozenie), ew na przedniej.

03.2013 - to sie kurujemy...

U mnie w tej jak i poprzedniej ciąży łożysko umiejscowione na wysoko na przedniej ścianie macicy.
Byłam na zakupkach, ale wróciłam z niczym, jakoś nic mi w oko nie wpadło.
Kociatka i 03.2013 wracajcie szybko do zdrowia! Herbatka z sokiem malinowym i pod kocyk ;)
Betina ja też wczoraj miałam do d... dzień.

Dzień dobry

w jakim jestem nastroju? Ooooo Taaakim!!!

Kamień z serca uffff....ale po kolei :)
Lekarka super, wszystko fajnie tłumaczyła, pokazywała:tak: połówkowe też chcę zrobić u niej:tak:
Rybcia w brzuszku czuje się jak w wodzie hehe, powitała nas pięknymi fikołkami byliśmy pod wrażeniem że taki mały człowieczek tak może fikać, dobrze że nie zjadłam nic słodkiego bo byśmy oczopląsu dostali:-D :-D

Krótko mówiąc Pani Dr powiedziała że usg pod względem genetycznym i anatomicznym zaliczone na Piąteczkę

Reszta szczegółów i fotki w temacie usg :)

Zdrówka dziewczyny, ehhh taka pora, właśnie się tego boję, jesień zima...a my brzuchatki domowe sposoby na zdrówko.

Ja pije lipę jak czuję, że coś mnie bierze. I standardowo mleko, czosnek, miód...

Łożysko z opisu-wysoko , tylna ściana

Kiniusia Wielkie Gratki jeszcze raz :)
wczoraj też mnie stresior zżerał i jakieś czarne myśli krążyły ehhh..
Betina dobrze, że dziś lepiej :)

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry