reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Czesc KochaneJa zakatarzona, maly zakatarzony. Eh ta jesien... Mama zrobila mi malinek z cukrem na zime, ale caly zapas nie dotrwa do zimy na pewnoMoj program antywirusowy uwzial sie na Babyboom i ciagle blokuje mi strony, wrrrrrrrrrrrrSuperowo Kiniusia! To czekamy na wiesci od Truskaffki

ja też strasznie zakatarzona :( jak sobie z tym radzisz ? Mi nic nie pomaga, ani woda morska ani euphorbium ani inhalacje ... skuteczny jest tylko Otrivin (mam dawkę dla dzieci) ale tego nie można używać więcej niż 1-2 x dziennie a najlepiej w ogóle. Katar to coś okropnego :angry:

reklama
Kociatka oby katar odpuscil. Najgorsza jest niemoc
03.2013 tobie rowniez zdrowka zycze:tak:

Mi wlasnie ostatnio czesto jest zimno:baffled:Nie wiem o co chodzi bo w poprzedniej ciazy blo mi non stop goraco i spalam z wiatrakiem:baffled:

Nic trzeba wziasc sie za prasowanie bo na wieczor mam juz inne plany:-D
Maz wraca do domku wiec trzeba sie przygotowac:rofl2:

kociatka, 03.2013 powrotu do zdrowia zycze! teraz to taka pogoda ze tylko pod koc z herbata z malinami

ja wczoraj mialam chyba najgorszy dzien w ciazy do tej pory, caly dzien glowa pękała niemiłosiernie a z tego bolu wieczorem skonczylam wymiotujac... nie znosze tego, mialam nadzieje ze takie akcje w ciazy mi przejda. ale na szczescie dzis jest ok

obiadek sie robi, potem cwiczenia

Betina, mam nadzieje, ze to jednorazowy wypadek... Zmienialo sie cisnienie i chyba wszyscy sie zle czuli:confused2:

Zabka, to lozysko chyba 5 razy jeszcze Ci sie przesunie, zazwyczaj przesuwa sie w gore jak macica rosnie. Waze zeby nie bylo przodujace, bo to jest rzeczywiscie problematyczne. Ma byc na tylniej scianie przeciez (najczestsze ulozenie), ew na przedniej.

03.2013 - to sie kurujemy...

U mnie w tej jak i poprzedniej ciąży łożysko umiejscowione na wysoko na przedniej ścianie macicy.
Byłam na zakupkach, ale wróciłam z niczym, jakoś nic mi w oko nie wpadło.
Kociatka i 03.2013 wracajcie szybko do zdrowia! Herbatka z sokiem malinowym i pod kocyk ;)
Betina ja też wczoraj miałam do d... dzień.

Dzień dobry

w jakim jestem nastroju? Ooooo Taaakim!!!

Kamień z serca uffff....ale po kolei :)
Lekarka super, wszystko fajnie tłumaczyła, pokazywała:tak: połówkowe też chcę zrobić u niej:tak:
Rybcia w brzuszku czuje się jak w wodzie hehe, powitała nas pięknymi fikołkami byliśmy pod wrażeniem że taki mały człowieczek tak może fikać, dobrze że nie zjadłam nic słodkiego bo byśmy oczopląsu dostali:-D :-D

Krótko mówiąc Pani Dr powiedziała że usg pod względem genetycznym i anatomicznym zaliczone na Piąteczkę

Reszta szczegółów i fotki w temacie usg :)

Zdrówka dziewczyny, ehhh taka pora, właśnie się tego boję, jesień zima...a my brzuchatki domowe sposoby na zdrówko.

Ja pije lipę jak czuję, że coś mnie bierze. I standardowo mleko, czosnek, miód...

Łożysko z opisu-wysoko , tylna ściana

Kiniusia Wielkie Gratki jeszcze raz :)
wczoraj też mnie stresior zżerał i jakieś czarne myśli krążyły ehhh..
Betina dobrze, że dziś lepiej :)

Pozdrawiam :)

reklama
Do góry