reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
mnie tez od czasu do czasu glowa daje sie we znaki i niestety nijak moge z nia walczyc.. na mnie tylko silne leki dzialaja, a te teraz odpadaja

Martuska witaj po przerwie ;)

dzisiejsze pierozki ruskie na obiad hm.. pychota

hejka

Makunia Madzia Jotka GRATKI DZIEWCZYNY!!!:-);-):tak:
Anka
no proszę jak miło mąż zaskoczył :) chwali się :)
Kiniusia ojj zazdroszczę tego byczenia :)
Kania obyś jak najmniej musiała tulić muszlę
Martuśka hehe ja też jak córka marnotrawna pojawiam się i znikam :p

mnie głowa czasem też boli, mdłości pojawiają się jeszcze ale mniej i rzadziej na szczęście...za to zdarza się że zgaga mnie męczy, uroczo:baffled:

a dziś mam kryzys spaniowy..oczy na zapałkach, no ale w pracy trzeba wytrwać...

Ja wyczytalam ze niedobor magnezu moze byc przyczyna bolu glowy. Zaczelam brac dawke 600:rofl2: oby pomoglo

Betina pierozki uwielbiam a faworytem sa oczywiscie ruskie:tak:
Truskafffka z tym spanie to tragedia ja czesto mam taki kryzys:baffled:wspolczuje bo najgorsze jest to gdy cialo chce spac a nam nie wolno:dry:

Odebralam corke z przedszkola, zwerbowalysmy jej kolezanke i tak mam luzik bo dziewczynki ladnie sie bawia:-)
Troche nieciekawie bo na zewnatrz 17st a one chca troche na plac zabaw:baffled: wiatr zimny i boje sie by ktoras czegos nie zlapala

Witam

Nadrobilam Was jakos. Siadl mi komp, jak pisalam na innym watku. M zaniosl kompa do serwisu, no i mam nowy dysk... Stary padl, jak przpuszczalam. Kilkaset zlotych w plecy, przepadlo mnostwo (legalnego) oprogramowania i duzo zdjec. Zwlaszcza zdjec malego, ktorych juz nie da sie powtorzyc:wściekła/y: Znajomy sprobuje cos odzyskac z tego dysku, ale realnie szanse sa niewielkie.

Wczoraj mialam kiepski wieczor, zjadlam cos nieswiezego (chyba) i okropnie wymiotowalam:baffled: Maly widac zjadl to samo, bo mial biegunke i bole brzuszka, biedaczek. Te cholerne klopsiki za dlugo byly w lodowce:wściekła/y:

Daga, cholestaza czy nie, moze nalezaloby to z kims skonsultowac?

Patrycja
, ufff... Dobrze ze juz nie ma plamien. Przynajmniej jestes teraz spokojniejsza. Ja tez mam puls powyzszony - zwykle 90, teraz ok 100.

Justa, zmienne nastroje to chyba staly element ciazy niestety. Podobnie jak ciagle obawy co tam slychac z dzieciakiem. Najwazniejsze ze jestes w ciazy. Plamienia mialam w poprzedniej ciazy i urodzilam zdrowe dziecko. Moim zdaniem czesto przyczyna sa po prostu stres (rownez ten zwiazany z ciaza) i przemeczenie. Powodzenia!

Kania, Basieniak, ostawilam smoka jak maly mial 7 miesiecy. Mial wtedy infekcje jamy ustnej i wypluwal. Wiec zabralam i nigdy nie oddalam:-) Jak sobie przypomnial, walczyl jakies 3 dni, ale dal za wygrana. Nie wyobrazam sobie, jaka walke musialabym stoczyc teraz z tym malym uparciuchem. Trzymam kciuki, zeby sie udalo!

Nomi Malone - kocham zbierac grzyby!!! Ale u nas na poludniu jest tak strasznie sucho, ze grzybow nie ma prawie wcale. Przynajmniej mi nie zal, ze nie pochodze sobie po lesie.

Makunia, Madziaaa, Jotka, gratulacje! Maluszki beda zatem slubne - co ulatwi Wam papierkowe sprawy:tak:

Martuska, przy dwojce dzieciakow masz pelne prawo wpadac z doskoku :) Juz nam sie troche chlopakow ujawnilo i nawet pierwsze dziewczynki:-) Gratulacje udanej wizyty

Kiniusia, super ze dobrze sie bawiliscie. My musimy odwolac obecnosc na weselu w pazdzierniku, przez ten moj gips:dry:

Truskaffcia, przyjemnych przygotowan do wszystkich uroczystosci! I daj znac jak po USG oczywiscie :happy2:

Krolowa, co to za wkrecanie sobie czegos z mascia??? Kobieto, ja biore STERYDY przeciastmatyczne i leki przeciwzakrzepowe. Na wszystkim napisane "nie stosowac w ciazy". Dlaczego? Bo nikt nie robi badan na ciezarnych. Lekarze jednak dobrze wiedza, co moga przepisac, a co nie. Wiec wyluzuj, naprawde. Masc to jest w ogole nic, pewnie wchlania sie w 0,0005% czy cos takiego. Tona pewnie dziecku zaszkodzi (pewnie tona jablek tez by zaszkodzila), ale nie setne czesci milograma...

Witajcie dziewczynki,
ja również wybrałam się na grzyby tak strasznie lubię las ale niestety grzybobranie nieudane, choć i tak na tle reszty rodziny to ja całkiem dużo ich znalazłam, mama moja znalazła 2 szt :) no mi udało się trochę więcej ale niestety sucho i grzybów brak, ale spacer po lesie cudowny.
Co do buli głowy to niestety mnie również dopadają co jakiś czas, widocznie taki nasz urok, ale przyjemne to to nie jest- śmieję się że to nagroda za brak mdłości i wymiotów.
Byłam dziś na popraniu krwi- muszę skontrolować tsh i prolaktynę i dostałam zaproszenie na warsztaty dla kobiet w ciąży, w czwartek są w Warszawie ale są tez w innych miastach może którąś z Was zainteresują.
Warsztaty – jesien 2012

Co do buli głowy to niestety mnie również dopadają co jakiś czas, widocznie taki nasz urok, ale przyjemne to to nie jest- śmieję się że to nagroda za brak mdłości i wymiotów.
dokladnie, masz racje, wymioty nas ominęły to zeby nie bylo za dobrze to głowa daje o sobie znac ;) ale ja i tak nie narzekam bo migreny potworne mialam zawsze, a w ciązy zdarzaja mi sie o wiele rzadziej.

kociatka to przynajmniej masz te pare zdjec maluszka które nam wklejałas na forum. choc szkoda całej reszty

Ja juz po gimnastyce, chociaz bylo raczej spokojnie to i tak endorfiny sie pobudzaja po takich zajeciach. Jutro ide tez :)

reklama
mnie mdlosci nadal mecza, ale juz troszke mniej. Nadal nie moge jesc nic slodkiego....na sama mysl mi sie slabo robi, wiec ciagle jem jakies kwasne, gorzkie, pikantne potrawy. Ciekawe, czy te upodobanie co do smakow sie sprawdza u mnie....chociaz w zadne zabobony nie wierze.

Od jakiegos tygodnia.....widze, ze 2 kanapki na sniadanie i kolacje juz mi nie wystarcza i musze sobie wiecej szykowac. Czy to nornalne i czy Wy tez tak macie? Czyzby to dziecko juz troche wiecej zaczynalo potrzebowac?

Do góry