reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Dzień dobry wszystkim!! :-D

Donoszę, że z samego rana poniedziałkowego pojechaliśmy z W. do USC i wypełniliśmy wszystkie potrzebne formularzyki. A 8 grudnia o 15.30 bierzemy ślub cywilny :-p.

reklama
Madziaa, a ile u Was czeka się na ślub? My też chcieliśmy w październiku, ale najbliższe wolne terminy są od 17 listopada w tej chwili...

Gratuluję dziewczyny ;) widzę że dużo ślubów nam się tutaj szykuje w tym roku :blink:

My jedziemy dzisiaj wieczorem do Warszawy, jutro odbierzemy ten nieszczęsny akt urodzenia S. i w środę skoczymy do usc już oficjalnie załatwić. Mam nadzieję że nasz 8 grudnia nadal na nas czeka :sorry2:

Gratuluje slubow
Widze tu wysyp:-) super!!!
My mamy tylko cywilny i na tym koniec:-D

Moj dzis jedzie do Polski wiec dwa dni bedziemy z Laura same.
Korzystajac z nieobecnosci meza postanowilam z kumpela wybrac sie do Primark-u na zakupki. Podobno bardzo tanie i fajne rzeczy maja zarowno dla doroslych jak i dla dzieci:tak:
A wczoraj moj maz mnie totalnioe zaskoczyl:happy: Z rana wstal i przywiozl mi bukiet pieknych roz:szok::szok:
Piekne kwiatuszki

Hej ;)
Wróciliśmy dzisiaj rano ;)
Weselicho udane, wybawiłam się ;) Ale teraz chyba ze trzy dni będę do siebie dochodzić, bo padnięta jestem.
No teraz biorę się za jakiś szybki obiadek, a potem leniu****emy, stwierdziliśmy z mężem, że dzisiaj caaały dzień w łóżku spędzimy ;) Mi to na rękę ;)
Gratuluję decyzji o ślubach ;) Mój M. chciał tak zrobić, że najpierw cywilny, ale ja wolałam od razu konkordatowy i tak było :-)

Cześć dziewczynki,
wracam na łono marcówek jak córka marnotrawna:zawstydzona/y:
Miałam taką nadzieje was nadrobić ale to raczej niemożliwe, musiałąbym chyba zaniemóc i rozłożyć się w łożku a tego nie chcę:no:

U mnie wszystko ok. Mdłości i dolegliwości pierwszego trymestru już minęły huraaaa!!! Cieszę się lepszym apetytem, choć jeszcze nic nie przytyłam. W środę byłam na wizycie i usg. Maluszek rośnie zdrowo, na płeć jeszcze ciut za wcześnie (może następnym razem). Ciekawa jestem czy już któraś z was wie co nosi?
Zdjęcia nei wkleję, bo beznadziejnie naświetlone, pani dr przyznała, że nie umie ustawić koloru do druku:dry:
Brzuszek powoli rośnie już nie dopinam się w większości spodni.

Byłąm b. zajęta ostatnimi czasy, początek wrzeeśnia u mnie szkoła i przedszkole. Sama zaczęłam dorabiać korepetycjami z anglika i tak mi czas leci między pracą, domem, dziećmi, szkołą, przedszkolem, korkami. Fajnie tym mamusiom co mogą w domu poleniuchować. Oj za taki tydzień to ja bym dużo dała.
No przełamalam się po przerwie to może uda mi się już teraz na bieżąco zaglądać.

Cmoki w boki;-)

Ostatnia edycja:
Również z rana się przywitam, gratuluję Mamusiom, które zdecydowały się wyjść za mąż, gratuluję udanych wizyt, które miały miejsce w sobotę. U Nas nocki nie najgorsze, córcia bez smoka spała już 3 nockę i całkiem nieźle bo od 20 do 6 rano :-) Co do samopoczucia mojego to rozmowa z muszlą na tapecie była, ale apetyt dopisuje, mdłości jak się nie przejem to nie mam.

reklama
Do góry