reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Agula, basieniak - dla mnie wtorek też ok :) Agula, kupiłam 4 puszki mango (pulpa) ostatnio w Arkadii. na 3 koktajle wystarcza tak ok. 2/3 puszki (inaczej jest bardzo słodkie). I nie trzeba obierać :)

kociatka, niezły sen :szok:. JA też mam ostatnio dziwne, mało przyjemne..

Powodzenia jutro na wizytach!!! Noelka, Tobie powodzenia w pracy, nie forsuj się :)

reklama
Hej ;) Wpadam się przywitać i uderzam do Wrocławia spotkać się z kuzynką, bo przyjechała z Irlandii na parę dni ;) Także cały dzień na nogach mnie czeka.
Miłego dnia wszystkim! :-)

ja również witam wszystkie i zabieram się do pracy.
Kiniusia udanego spotkania
Noelka powodzenia w pracy
Patrycja ale sen, mi się śniło, że urodziłam córeczkę z zębami!

spokojnego dnia :)

Melduję się i ja z rana.
W końcu słońce wyszło więc mimo porannej rozmowy z muszlą nie jest źle ;-)
Dziś mężuś ma ur więc wieczór zabieram go na randkę (spacer) i może gdzieś pójdziemy posiedzieć i pogadać i coś zjeść :-)

Tere Fere
faktycznie chcesz wulkan energii (odnośnie rasy psa) ale zobaczysz jak Ci dziecko podrośnie, dwa razy więcej będzie miało energii niż ten piesek :-) Mnie się tez podoba jak dzieci wychowują się w domu, gdzie są zwierzaki :-)
Szczebiotka a Szczepcio da odpocząć mamie popołudniu, czy po prostu udajesz się razem z nim na drzemkę? Mnie wczoraj tak strasznie popołudniu muliło, ze nawet odpuściłam sobie spacer z dzieckiem, za to musiałam zając jej czymś czas :-)
Kiniusia ale się obkupiłaś, pochwal się no i miłego pobytu dziś we Wrocku.
Królowa Dramatu teraz już będzie tylko lepiej, więc głowa do góry :-)
Kociatka ale Wam fajnie na tej wsi, ehhh chętnie bym się pobyczyła :-) No i cieszę się, że mdłości zelżały u Ciebie a sny też masz ciekawe :-)
Patrycja widzę, że Tobie też dziecko się śni i to już na wylocie :-)
Noelka zatem miłego powrotu do pracy, oszczędzaj się ile możesz !!!
Iwona miłego pracowania :-)

Dzien dobry

Czesc Kania. Randka z mezem rzecz wazna i potrzebna;-) Bawcie sie dobrze!
Kiniusia, baw sie dobrze, ale uwazaj i nie przemeczaj sie za bardzo:wściekła/y:

Iwona, zdarzaja sie noworodki z zebami:szok:

Załączniki

• DSC02772.jpg
    DSC02772.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02768.jpg
    DSC02768.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Kociatka ale masz przystojniaka :-)
Oczywiście że randki z mężem są potrzebne i czasami nawet powinny być bez szczególnej okazji.
Iwona mam nadzieję, że miło będzie :-)

Dobry:):)

Pojawiłam się i ja :) W końcu. Ostatnio tylko czytałam, złapał mnie taaaaaaki leń, że szok:|

Co do snów - ja też mam dziwne sny i takie realistyczne, że potem się budzę zlana potem i brzuch mnie boli (jak np. sni mi sie, że uciekam). Dzisiaj sniło mi się, że urodziłam moją siostrzenice, 2letnią, no i mówiła do mnie "ciociu" :|

Agula, Kociatka - ja też fanka kotów, mam 2 w domu:) psy też uwielbiam. Moi rodzice mają boksera i jest idealny do dzieci. Takiego spokojnego psa jeszcze nie widziałam.

Kiniusia
- udanej wizyty we Wrocławiu :)

Kania - najlepszego dla męża :D i udanej randki :)

Szczebiotka - pytałaś o sprawy z Sz. ... hmmm... no niby coś lepiej, ale myślę, że jemu chodzi tylko o Bobasa, a nie o mnie... zobaczymy jak będzie, próbujemy rozmawiać...

reklama
A dzisiaj mi się śniło że już w ciąży nie byłam, poszłam z Piotrusiem na spacer i gdzieś na placu zabaw znalazłam moje malutkie dziecko. :p Chciałam je nakarmić ale nie miałam pokarmu w piersiach i się denerwowałam że jest głodny a on tak na mnie słodko się patrzył :)
Po tych snach jestem taka zmęczona jak bym w ogóle nie spała.

Do góry