reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Szczebiotka - ależ miałas sen ;) a Szczepcio kochany :tak:

Królowa, basieniak - to ja proponuję wtorek w kolejnym tygodniu - co Wy na to?? to będzie 4 września ;)
Królowa - mango dzisiaj w Tesco nie było, więc jak coś to się nie wybieraj ;)
no i baaaardzo sie ciesze z udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!! widzisz - jestes tą szczęściarą która nie musi wisieć z głowa nad kibelkiem i wszystko jest ok :-D
ja niestety znowu dzisiaj miałam małą przygodę, ale to już ostatnie podrygi mam nadzieję :-)

tere fere - witaj ;)

kiniusia - nie schizuj kochana, chociaz to łatwo powiedzieć ;) 6 wrześnią już niedłuuugo ;)

ja jestem większą fanka kotów niż psów, więc się nie wypowiadam ;) jakiś mi sie wydaje mniej kłopotliwy - nie trzeba z nim latać na spacerki w środku nocy i zimy ;) no i sprzatać po nim kup z trawników ;)
a ja kupiłam Grupon i w środe wyskoczymy sobie do restauracji na kolację ;)
a jutro mam wizyte u mojej pani dr ;)

reklama
Mi się ostatnio śniło że byłam w 20 tygodniu ciąży i zaczęłam rodzić, najpierw wyszły nóżki i szybko wołałam Ł żeby mnie do szpitala zawiózł bo zaczęłam w domu rodzić...:szok:

agula dla mnie wstępnie pasuje:) Co prawda mąż ma w przyszłym tygodniu wolne i marzył mi się wypad nad morze choć na kilka dni ale znając mojego męża domatora pewnie będziemy siedzieć w domu;)
Gratuluję udanych wizyt:) Ja idę w środę a w czwartek chyba do pracy bo mi się wychowawczy kończy z końcem miesiąca;)

Właśnie dodzwoniłam się do innego ginka i umówiłam się na USG gen już.... na środę, 4d też mi zrobi... Już nie mogę się doczekać, a zarazem boję się czy będzie wszystko dobrze. Była któraś z Was, jak to wygląda??? Długo trwa?

Tere fere, to takie ciut dluzsze USG na lepszym sprzecie. Ogladaja serduszko, watrobe, nerki, pecherz i inne narzady, sprawdza sie kostnienie, mierzy przeplywy w naczyniach, robi pomiary z ktorych moze wynikac ew ryzyko wad genetycznych. Wszystko przez USG.

Szczebiotka, lepiej - dziekuje:-) Musze sie przyzwyczaic, ze w ciazy jestem taka nadwrazliwa i tyle. A co Ciebie, jak tam syneczek?

Agula, ja tez jestem kociara - mam 2 koteczki:-)

zazdroszcze wam dziewczyny zwierzat ja tak jak Szczebiotka mieszkam w wynajmowanym wiec nie moge sobie pozwolic na ps. Zreszta calymi dniami nie ma nas w domu, wiec dla psa bylaby to meczarnia. A moim wymarzonym jest wlasnie labrador
biszkoptowy to moje marzenie jeszcze z dziecinstwa:)

jutro wracam do pracy po miesiacu przerwy troche sie jakos dziwnie czuje mam nadzieje, ze bedzie ok. mam zamiar tez powiedziec kolegom w pracy ciekawe jak zareaguja.

Jor lelkom, tere fere

Jesli piszecie o snach, to opowiem Wam moj... Snilo mi sie, ze urodzilam coreczke. Ale byla jakas taka strasznie duza i bardzo brzydka:eek: Nos jak ryjek i reszta rowniez niczym swinka Piggy:szok: Patrzylam na nia i na mojego 13-miesiecznego synka i zastanawialam sie, jak to mozliwe - on ma smukle cialo, subtelne rysy i piekne, orgomne czarne oczy a ta biedna dziewczynka... jak ona sobie poradzi w zyciu:confused: Naprawde sie martwilam:-D

Co do labradorów jeszcze, to są to przekochane psinki, moja koleżanka pracuje w straży wodno-wysokościowej i miała takiego labradorka ale czarnego, był ratownikiem, a raczej pracownikiem straży, nawet pensje dostawał. Bardzo mądra psineczka. W oczach miał więcej rozumu niż niejeden człowiek. Ratował ludzi na śląsku co ta hala z gołębiami się zawaliła i nawet na Haiti leciał, żeby tam szukać zaginionych. Niesamowite. Jak z nim do mnie przychodziła to pokazywała co potrafi, to mi majty opadały! Teraz już mu się umarło niestety:-(

noelka napisz jak ludzie zareagowali na wieści o ciąży, ja też za jakiś czas powiem i myślę jak to powiem swojej załodze... i nie wiem...hihihih jakoś mam stresa, nie wiem czemu....:zawstydzona/y:

reklama
kociatka - no niezły ten sen :-D
i jak tak opisałaś swojego synka to bym chetnie jego zdjęcie zobaczyła, bo na pewno jest śliczny ;)
i fajnie, ze tez koty lubisz :tak:

noelka - kciuki za jutrzejszy dzień w pracy &&&&&&&&&&&&&&
daj znać jak zareagowali i jak Ci sie pracowało :-)

Patrycja - no tez niezły sen :szok:

basieniak - to jak ustalicie co z tym wyjazdem to daj znać ;)

Do góry