reklama
Jejuuu, mdli mnie cały dzień...
My byliśmy na obiedzie w restauracji, zjadłam pizzę i lasagne...teraz odpoczywam znowu...
LASAGNE? mniaaaaaaaaamlubie ja bardzo ale teraz bym nie dała rady przełknąć:-)Póki co skradam sie z zatkanym noskiem do lodówki po pmidorową jakoś naszła mnie ochota ciekawe czy dam rade zjesc bo czas na leki a na pusty żoładek to wogole nie dam rady połknąć.
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Wybaczcie za zdjecie zdjecia, ale z LG nie moge sciagac zdjec wrrr ;/
Jak same widzicie, te ktore sa tylko z czekalada albo suche wychodza najladniej, zawsze jak dodaje owoce (jagody,jablka,maliny) masa sie troche rozrzedza i troszke wyciekaja z foremek
jesli macie metalowe foremki to wam to nie grozi, ja sie musze ratowac papierowymi
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Gotujemy czarujemy
Kania zajrzyj tu, jest przepis na marchewkowe i najlepszy sernik na świecie...nie ma prawa nie wyjść!
Kania zajrzyj tu, jest przepis na marchewkowe i najlepszy sernik na świecie...nie ma prawa nie wyjść!
kociatka
Kania, to zrob sobie galaretke w domu taka mozna jesc, bo wiesz, ze jest swieza
Muffinki wygladaja pieknie, ale nie dla mnie... Mdli mnie na sama mysl
Muffinki wygladaja pieknie, ale nie dla mnie... Mdli mnie na sama mysl
marysia_85
Mufinki wyglądają pięknie ale ja jakoś nie mam apetytu. Nic mi nie smakuje:-(, wszystko mi śmierdzi . Mam już poprostu dość, do tego jeszcze nie mam na nic siły.
nio muffinki pyszniutko wygladaj ale tez by mi nie podeszly ostatnio zrobilam szarlotke i nawet kawaleczka nie sprobowalam :-( ja dzis zrobilam sobie zupke pomidorowa ale mi tez nie podeszla :-(
a co do badan to we czwartek ide zrobic tokso a pozniej na usg :-) juz sie nie moge doczekac;-)
a co do badan to we czwartek ide zrobic tokso a pozniej na usg :-) juz sie nie moge doczekac;-)
_Ewelinka_
Ale ja Wam dziewczyny wspolczuje :-( te mdlosci musza byc straszne.
Ja nie mam ochoty jedynie na czekolade, batoniki i mieso drobiowe. Ciasteczka, placki, wolowinka, zupy itp. wchodza mi bez problemu. Myslicie, ze moze sie to jeszcze zmienic? :-(
Dzisiaj wpadl mi do glowy sos z maslakow, albo innych grzybow mmmmm.....niebo w gebie
musze tylko cierpliwie czekac na jesien
Ja nie mam ochoty jedynie na czekolade, batoniki i mieso drobiowe. Ciasteczka, placki, wolowinka, zupy itp. wchodza mi bez problemu. Myslicie, ze moze sie to jeszcze zmienic? :-(
Dzisiaj wpadl mi do glowy sos z maslakow, albo innych grzybow mmmmm.....niebo w gebie
musze tylko cierpliwie czekac na jesien
reklama
Katicz ja miałam brzuch wypchany do przodu - piłkę i córa mi się urodziła, na to nie ma reguły, wszystkie te rady/porady/zabobony trzeba trochę przez palce brać.
Tak samo z rękami w górze czy dziecko spłodzone po czy przed owulacją.
Fakt pewnych rzeczy jeść się nie powinno, jak i pić ale to ze względu na zdrowie dziecka a nie przesądu.
Tez się staram jeść wszystko ale po wszystkim mi niedobrze a coś jeść muszę.
a ja się nie zgodzę, że zależność płci od czasu zaplemnienia w stosunku do owulacji jest przesądem - jest po prostu pewnym rachunkiem prawdopodobieństwa opartym na na naukowych danych - mianowicie, że plemniki X żyją dłużej, ale są wolniejsze, a te z Y są szybsze, ale żyją krócej. i ta zasada określa tylko prawdopodobieństwo poczęcia określonej płci i w związku z tym nie zawsze sie sprawdza, ale nie jest żadnym magicznym czary mary
ale nie mogę uwierzyć, że ginekolog zabronił którejś z Was podnosić ręce do góry kurczę, może to też jest w jakiś sposób poparte naukowo... ale nic nie słyszałam na ten temat