Witam. Znalazłam chyba sposób na mdłości Rano zanim się podniosę z łóżka to musze zjeść sucharka na leżąco a jak wstanę to zaparzam sobie len i po wypiciu go tak ze 20min jeszcze nie jem. Czasami mnie jeszcze mdli w ciagu dnia w szczególności jak mi jakiś zapach nie podpasuje ale jest o niebo lepiej niż wcześniej :-)
zabka ja mam podobnie :-( też nie mam żadnych zachcianek i nawet to co wcześniej bardzo lubiłam jeść to teraz nie mam na to ochoty. Już więcej zachcianek takich dziwnych miałam przed ciążą niż teraz :-) a do slodyczy dopiero wczoraj sie przemoglam i zjadlam batonika i kawalek ciasta bo do tej pory mnie odrzucalo od słodyczy a przed ciąża mogłabym cadziennie jeść
Ja dziś tak postanowiłam zrobić, zjadłam 4 szt. krakersów, bo po wczorajszym mdłościach stwierdziłam ze nie mam zamiaru tracić czasu na kładzenie się z nogami w górze
Więc 4 krakersy na spółkę z moją psinka, bojak usłyszała ze otwieram to nie dała żyć
ja czasem mam zachcianki ale staram się jeść wszytsko, ale czasem mam już smaka...wczoraj zjadłam chyba z 4 szt ogórków małosolnych ...a to kawałek czekolady, żelki ..