reklama
Mru
Fanka BB :)
u nas dzisiaj klopsy z sosem pomidoroA wy jak się czujecie... dziś u mnie pomidorowa na obiad a u Was?
Ech, jakoś nie potrafię się wkręcić w temat. Mój bąbel jeszcze przez lekarza nie potwierdzony, więc trochę ostrożnie do tego podchodzę. Jeszcze 'tylko' 6dni, w poniedziałek sobie chyba miejsca nie znajdę cały dzień, bo wizyta dopiero o 20:30
Z objawów ciążowych jak na razie posiadam ból piersi, sztuk 2., ale to jedynie w nocy mi przeszkadza
No i 'gul' w gardle, na wieczór mnie trochę mdlić zaczyna.
pozdr.
Mru
Mój mąż mówi, że przecież testy pokazały, to Bąbel na pewno siedzi na miejscu i mam nie myśleć inaczej :-)
Ja uwierzę, jak zobaczę ;P
Jedziemy dzisiaj do teściów, mąż by im najchętniej już powiedział, ale poprosiłam, żeby się jeszcze tydzień wstrzymał. Boję się ich reakcji, brr. Najchętniej bym wykrzyczała już całemu światu, ale nie teściom ;D
Ja uwierzę, jak zobaczę ;P
Jedziemy dzisiaj do teściów, mąż by im najchętniej już powiedział, ale poprosiłam, żeby się jeszcze tydzień wstrzymał. Boję się ich reakcji, brr. Najchętniej bym wykrzyczała już całemu światu, ale nie teściom ;D
_Ewelinka_
Ja zamiast obiadu robie muffinki :-) wlasnie sie pieka.....
Meza nie ma dzisiaj w domu wiec nie bede gotowala obiadu dla samej siebie :-) w sumie to juz nie dla samej siebie hmmm.....ale wiecie o co chodzi :-)
Meza nie ma dzisiaj w domu wiec nie bede gotowala obiadu dla samej siebie :-) w sumie to juz nie dla samej siebie hmmm.....ale wiecie o co chodzi :-)
_Ewelinka_
Moje zawsze wychodza i pieknie pekaja moze masz tez kiepski przepis?
reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Jejuuu, mdli mnie cały dzień...
My byliśmy na obiedzie w restauracji, zjadłam pizzę i lasagne...teraz odpoczywam znowu...
My byliśmy na obiedzie w restauracji, zjadłam pizzę i lasagne...teraz odpoczywam znowu...