reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Sunshine gwarantuję, że z tego bloga wyjdzie Ci wszystko idealnie
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Jesli chcesz to moge podac Ci moj przepis jest banalnie prosty i jestem pewna, ze na 1000% Ci wyjda smaczne babeczki
kociatka
Ewelinka, mnie mdlosci dopadly dopiero na przelomie 7 i 8 tygodnia. Wczesniej bylo OK.
Sunshine, o rekach do gory mowila mi nawet babcia, wiec cos w tym musi byc. Podrzucalam do gory mojego synka i teraz odkleja sie lozysko... Lepiej uwazac.
Sunshine, o rekach do gory mowila mi nawet babcia, wiec cos w tym musi byc. Podrzucalam do gory mojego synka i teraz odkleja sie lozysko... Lepiej uwazac.
ktr
:)
Hej dziewczyny...
Proszę Was o usunięcie mnie z listy niestety wczoraj na wizycie kontrolnej okazało się, że mój krwiak się wchłonął całkowicie ale za to serduszko przestało bić... od razu pojechałam do szpitala, dostałam leki na rozwarcie szyjki i w nocy miałam zabieg.
Wszystko odbyło się całkiem bezobjawowo a serduszko przestało bić ok. tygodnia temu ;/
Teraz wróciłam do domku: do męża i synka.
Życzę Wam spokojnych dni, aż do rozwiązania.
Proszę Was o usunięcie mnie z listy niestety wczoraj na wizycie kontrolnej okazało się, że mój krwiak się wchłonął całkowicie ale za to serduszko przestało bić... od razu pojechałam do szpitala, dostałam leki na rozwarcie szyjki i w nocy miałam zabieg.
Wszystko odbyło się całkiem bezobjawowo a serduszko przestało bić ok. tygodnia temu ;/
Teraz wróciłam do domku: do męża i synka.
Życzę Wam spokojnych dni, aż do rozwiązania.
marysia_85
Ktr trzymaj się kochana i wszystkiego dobrego
Królowa_Dramatu
ktr, tak bardzo mi przykro... brak słów... to przerażające, że kolejną z nas to spotkało (((
Królowa_Dramatu
Ewelinka, u mnie też nie objawów brak. Raz mnie to martwi, innym razem się cieszę bo nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy gdy mdli..
reklama
kociatka
Ktr...................... Bardzo wspolczuje...
Skad tyle strat? Jak to mozliwe? Ktory to byl tydzien?
Skad tyle strat? Jak to mozliwe? Ktory to byl tydzien?