reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Nie mam pojęcia gdzie :no: lekarz powiedział, że organizm osłabiony i uaktywnił się uśpiony wirus ospy wietrznej:cool:

Corazon skoro @ miałam 10 czerwca a seks był 3lipca to minęło 23dni prawda? 14 test był pozytywny kreska słabiuteńka, ale była. Tydzień później krechy grubiutkie.
Nie wiem co dla ciebie jest nie jasne nie każda z nas ma owu w 14dniu cyklu.

Gosiulek ja kawy nie piję...

Ja owoluację w tym miesiacu też miałam przesuniętą ok 16-18 dzien...

reklama
Gosiulek w profesorskiej klinice ale u innego doktora, profesor tylko wprowadzał u nas wszystko bo to nowa klinika.
A do ''mojego'' lekarza idzie dzisiaj mój mąż, po kartę i powiedzieć, że rezygnujemy...nie zaufam mu już:(

Dziękujemy za życzenia:))

Ja też się nie złoszczę tylko zrozumiałam, że wychodzisz z założenia, że nie mogę mieć owu w 23dniu cyklu :cool:
Zresztą u mnie jeden lekarz też twierdził, że to niemożliwe i chyba dlatego zaczęłam Ci tłumaczyć jak do tego doszło :szok: :-D
Przepraszam, ale wiem, że niektórzy uważają, że owu ma być do 14 dnia inaczej jej nie ma i już :szok:
A według mnie jest to krzywdzące :-D:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla twojego malucha :-)

blanx, corazon sorki, że się wtrącę. blanx z tego co zrozumiałąm to corazon nie chodzi o to, że nie możliwe, że miałaś owu 3 tygodni po @ tylko, że nie możliwe, że różnica między terminem standardowo obliczanym (czyli 2 tygodnie po @) a tym kiedy doszłó do zapłodnienia była 3 tygodnie - wtedy wynikałóby, że do zapłodnienia doszło 5 tygodni po @. A skoro doszło 3 tygodnie po @ to różnica między tym co standardowo się oblicza a tym co było w rzeczywistości jest tydzień (bo tydzień później niż standardowo doszło do zapłodnienia). Więc corazon nie mówi nic o tym, że owu musi być 14 dni po @ bo sama pisze, że miała 9 dni później.
Sorki, że się wtrącam ale mam wrażenie, że się nawzajem nie do końca rozumiecie i niepotrzebnie jakieś problemy... sorki jeszcze raz:)
Mam nadzieję, że nie namieszałam bardziej;)

Basieniak już wyjaśniłyśmy co i jak ale dobrze to wszystko ujęłaś:)

Kurka, miałam wstać i co? Mdli mnie... Poleżę jeszcze:)

Corazon mnie tez mdli...rano myslałam ze zemdleję...
teraz w pracy popijam znów wodę... zjadłam prince polo :) i troche lepiej mi :)

czuję dziwną gorycz w gardle. Chce do domciu!!! :(

reklama
basieniak z tego co pamietam, Ty i jeszcze jedna dziewczyna myslicie o dostawce do wozka chyb dobrze kojarze?ja mam roznice miedzy dziewczynami 2 lata i 4 miesiace i powiem, ze ta stojaca dostawka jednak niezbyt nadaje sie dla takiego maluszka,czesto musialam mala wyciagac z wozka, Nadie wpakowac na jej miejsce, bo ja nozki bolaly... moze wam to tyci pomoze w podjeciu decyzji ;-)

Corazon wszystkiego naj dla pociechy:-) ciesze sie ze maluszek rosnie, a roznica w wielkosci miedzy om a usg sie wyjasnila

blanx uwazaj na siebie, bo polpasiec w ciazy, to niebezpieczne :-(

a co do mdlosci, ja tam musze podjadac w nocy i zanim wstane z lozka, wtedy dzien mam ok, bo jak troszke dopuszcze do uczucia glodu, to mdlosci mecza mnie i mecza...

Do góry