reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Przecież to 3tygodnie...a to nie możliwe.

Pospałam:))) Masakryczna pogoda jest, duszno niesamowicie, miała być burza i nie ma.
Byliśmy małej tort zamówić, kilometr samochodem i brzuch boli.... :( Kładę się znowu:)

Corazon ja owulację mam między 21-23 dniem cyklu więc chyba możliwe.... A może nie umiem liczyć?

Złapałam półpaśca :szok: normalnie jak nie urok to s.....a

reklama
blanx & Corazon.. o co toczycie spór ??:)

Blanx gdzie złapałas tego półpaśca...mój wujek miał półpaśca nie wyleczył go do końća i teraz męczy się z nowotworem krwi... zanikajamu czerwone krwinki...

Hej
Ulkan wspaniały człowiek.Oby więcej takich

Corazon a Ty kiedy masz teraz wizytę?
Ja jade w środę...Zobaczymy co będzie.

Aniulkas
dobrze ze się rozerwałaś.

Dziewczyny pijecie kawe?

Miłego dnia

Nie mam pojęcia gdzie :no: lekarz powiedział, że organizm osłabiony i uaktywnił się uśpiony wirus ospy wietrznej:cool:

Corazon skoro @ miałam 10 czerwca a seks był 3lipca to minęło 23dni prawda? 14 test był pozytywny kreska słabiuteńka, ale była. Tydzień później krechy grubiutkie.
Nie wiem co dla ciebie jest nie jasne nie każda z nas ma owu w 14dniu cyklu.

Gosiulek ja kawy nie piję...

Ostatnia edycja:
blanx & Corazon.. o co toczycie spór ??:)

Blanx gdzie złapałas tego półpaśca...mój wujek miał półpaśca nie wyleczył go do końća i teraz męczy się z nowotworem krwi... zanikajamu czerwone krwinki...
Nie toczymy sporu, próbujemy rozwikłać zagadkę istnienia:)))

Hej
Ulkan wspaniały człowiek.Oby więcej takich

Corazon a Ty kiedy masz teraz wizytę?
Ja jade w środę...Zobaczymy co będzie.

Aniulkas
dobrze ze się rozerwałaś.

Dziewczyny pijecie kawe?

Miłego dnia
Ja też w środę:) Rano pobranie krwi, do 12.30 będą wyniki a na 15.45 mam wizytę:)

Ja kawki nie piję bo nie mogę, nie wchodzi mi:(

dziewczyny nadal mi jednak nie dobrze zastanawiam sie czy nie pojsc do jakiegos innego lekarza wczesniej po zwolnienie lekarkie :/ bo wizyte mam za tydzien w piatek...czy wytrzymam?
czy do innego moge isc po zwolnienie a u innego prowadzic ciażę?

reklama
Blanx spokojnie. Ja też owu miałam późno 28.06 a @ jak Ty 10.06.
Chodzi mi o to, że nie ma między nami różnicy 3 tygodni.
Nie wiem co zrozumiałaś ale ja nie miałam nic złego na myśli.
Widzisz, u mnie na dodatek bardzo późno doszło do zapłodnienia dlatego mówiłam o różnicy 9dni...między OM a USG a Ty powiedziałaś o 3 tygodniach...jeżeli to masz na myśli to różnica będzie ok tygodnia a nie trzech:)
Źle się zrozumiałyśmy...znaczy się ja Ciebie zrozumiałam:)

Do góry