cześć laseczki
wpadłam ostatnio na basieniak w aptece i postanowiłam się odezwać i sprawdzić co u Was
no i tu tyle super wieści
truskaffka - mój Adam miał 12 zębów na 14 miesięcy i wydawało mi się, że to dużo - a tymczasem Amelka już ma wszystkie - szok gratulacje
żabka - to zaciskam kciuki za realizację planów dzieciowych
na pewno na poczatku może być ciężko, ale potem będzie łatwiej i dzieciaki się soba zajma
Ewelinka - super, że z bliźniaczkami siostry wszystko ok
i że Emilka zrezygnowała z piersi - odsapniesz trochę
a myślisz o jakimś powrocie do pracy?? jak wygląda opieka dla dzieci u Was??
Kania - fajnie, że Gabi ma juz uszka przekłute dzielna mała dama
anka - Ethan juz ospę złapał??? ale numer... i to nie od Laury - nieźle...
jak tam wasz domek??
u nas dom wariatów, przy trójce to chyba zrozumiałe
dzisiaj dostaliśmy info, że Adam dostał sie do tej szkoły co chcieliśmy (tam gdzie Maja jest i gdzie chodzi do zerówki), więc jest ok, ale nie obeszło się bez interwencji po znajomości....
Maja już po komunii, było super, wyglądała pięknie i tak powinno być
a co do Jaśka - to jest naszym słoneczkiem mądry jest bardzo, biega jak szalony i naśladuje rodzeństwo we wszystkim - np je już sam łyżką i widelcem jest bardzo kontaktowy i pogodny zębów mamy 8, czekamy na następne
i zaczynamy myśleć o większym mieszkaniu, bo już nam się troche ciasno robi.....
a z fajnych wieści - udało mi się w maju z koleżanką do Rzymu polecieć na pare dni niech zyja tanie linie było super a teraz juz odliczamy dni do wczasów nad morzem od 12 lipca
pozdrawiamy ciepło
wpadłam ostatnio na basieniak w aptece i postanowiłam się odezwać i sprawdzić co u Was
no i tu tyle super wieści
truskaffka - mój Adam miał 12 zębów na 14 miesięcy i wydawało mi się, że to dużo - a tymczasem Amelka już ma wszystkie - szok gratulacje
żabka - to zaciskam kciuki za realizację planów dzieciowych
na pewno na poczatku może być ciężko, ale potem będzie łatwiej i dzieciaki się soba zajma
Ewelinka - super, że z bliźniaczkami siostry wszystko ok
i że Emilka zrezygnowała z piersi - odsapniesz trochę
a myślisz o jakimś powrocie do pracy?? jak wygląda opieka dla dzieci u Was??
Kania - fajnie, że Gabi ma juz uszka przekłute dzielna mała dama
anka - Ethan juz ospę złapał??? ale numer... i to nie od Laury - nieźle...
jak tam wasz domek??
u nas dom wariatów, przy trójce to chyba zrozumiałe
dzisiaj dostaliśmy info, że Adam dostał sie do tej szkoły co chcieliśmy (tam gdzie Maja jest i gdzie chodzi do zerówki), więc jest ok, ale nie obeszło się bez interwencji po znajomości....
Maja już po komunii, było super, wyglądała pięknie i tak powinno być
a co do Jaśka - to jest naszym słoneczkiem mądry jest bardzo, biega jak szalony i naśladuje rodzeństwo we wszystkim - np je już sam łyżką i widelcem jest bardzo kontaktowy i pogodny zębów mamy 8, czekamy na następne
i zaczynamy myśleć o większym mieszkaniu, bo już nam się troche ciasno robi.....
a z fajnych wieści - udało mi się w maju z koleżanką do Rzymu polecieć na pare dni niech zyja tanie linie było super a teraz juz odliczamy dni do wczasów nad morzem od 12 lipca
pozdrawiamy ciepło