reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

Dziewczyny, przepraszam że tutaj o tym piszę, ale nie widzę topicu z ogłoszeniami - otóż, mam do sprzedania sporo ciuszków po moim synku (ur.w kwietniu 2012).
Nosił je w zeszłym roku: wiosna, lato, jesień. Będą idealne dla roczniaka aż do 18mc.

Rzeczy są w bardzo dobrym stanie.

AUKCJE TU ->

reklama
Heja :)
truskafffka u nas 3 się jeszcze nie wykluły ,są na wylocie, ale się jeszcze nie przebiły.....Amelka to już ma zębisk ,że ho ho :) super,że w miarę spokojnie jej się te dwie 3 przebiły,zobaczymy jak to u nas będzie:) z plusów, aż się boję tego mówić głośno, ale Nikusia od paru dni przesypia całe nocki, oby jej tak zostało ,choć różnie może być przy przebijaniu ząbków:(
P.s super Truskaweczko ,że aktywnie spędzacie Twój urlopik:) ,że dzieciaki się dotleniają:) wypoczywajcie kochani:) ja mam urlop koniec czerwca ,początek lipca:)

Kania jak dziewczynki?

Anka ​co tam u Was??

hejka

pogoda się trochę spaskudziła, siedzimy w domu i się byczymy :p

jutro w przedszkolu dzieciaki mają organizowany dzień dziecka :) przyjedzie planetarium i ogólnie impreza pod hasłem kosmosu i świata ;)
więc dzień pełen wrażeń :)
w sobotę mamy zaplanowane grillowanie-mam nadzieję że pogoda dopisze, a w niedzielę dzień dziecka i rodzinne świętowanie :)

Ewciulek pytanko ;) bo widziałam że zaglądałaś na moje nowe fotki na fb, ile widzisz fotek w tym albumie? bo coś mi się chrzaniło przy dodawaniu zdjęć :/
tfu tfu u nas też nocki przespane ale cichoszaaaaaaa :p
ja jeszcze w lipcu mam mieć urlop, póki co wykorzystuję ten z zeszłego roku

dzięki :tak: tak to dziwnie wychodzi, jak się wejdzie w zdjęcia bezpośrednio na fb to 9 się pokazuje:eek: a jak przez link to tak jak powinno 23:eek:
koleżanka też miała taką akcję, fb chyba bojkotuje wstawianie większej ilości zdjęć:-p:-D

hej. u mnie cisza i spokoj. szykuje się do obrony i nie wiem co dalej:(. chcemy wziac slub ale... musimy pracowac obydwoje. i w sumie nie wiem jak to bedzie.
która z Was ma zdjęcia na fb żeby się nimi pochwalic??

truskafffka jak oglądałam pierwszy raz to widziałam mało chyba właśnie z 9, póżniej jak weszłam wieczorem to widziałam duuuużo więcej:) teraz widze 23:) więc już chyba ok:) to udanego świętowania Dnia Dziecka:) my też w niedzielę jak pogoda dopisze , lecimy na miasto ,żeby młoda mogła godnie świętować:) :tak:
zuzkon ja mam zdjęcia na fb np. :-)

Ewciulek a daj linka;) jeśli moge oczywiscie.a mnie wizyta u ortopedy czeka bo.od trzech dni mam problem z kostka i ogolem cala noga.. No i we wtorek wizyta u alergologa...a w przyszly weekend swietowanie moich i mojej mamy imienin. Narzeczonego mi brakuje bo ciagle albo w pracy albo w szkole.to nie fajne ale za jakis czas sie przywyczaimy.a to roczny szkrab;)
Czy te mamy co maja 1 dziecko mysla juz o.drugim??

Załączniki

• 1401476511877.jpg
    1401476511877.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry