reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Witam i ja po długim weekendzie

widze że listopad imprezowy i u was:-):-):-):-) udanej zabawy i żeby portfele za bardzo nie ucierpiały:-p

Deizzi
wszystkiego Naj dla Antosia:-) i brawa dla Ignasia:-)
Kania nadejdzie w końcu spokojnie przespana noc, myślę że już bliżej niż dalej ;)
u nas też akcja zęby.. nocki przez to często niespokojne, no ale co nas nie zabije to nas wzmocni :p trzaa przetrwać ;)
brawa dla Gabrysi:-)
Ewciulek to ładnie poimprezujecie:tak:i trzymam kciuki żeby w nocy maleńka się nie męczyła :)

gdzie się reszta szlaja??

reklama
hej dziewczyny:)

u mnie bez zmian. Kuba staje i stawia kroczki jak sie go trzyma..ma katareki wieksza wysypke ale to zapewne od katarku...bo nic innego nie dostał. jest dalej wesoły i zadowolony z zycia. musiałysmy z mama kupic mu buciki z antyposlizgiem bo skarpetki zdejmuje... ale szukanie bucikow rozm. 15 jest trudne.. wiec zapewne na zime bedziemy sciagac buciki z niemiec... tak jak dla mnie moja mama mowi ze dokladnie miala tak samo ze mna.. Dalej mamy dwa zabki i dalej jezdzimy w gondoli..

Hej
Jestem i ja :)
Wybaczcie ze nie zakładałam ale mam za dużo na głowie. Do tego Ethan jest taki szybki ze muszę go mieć na oku. Szok! Wstaje gdzie sie da nawet przy scianie������a wiadomo ze tam sie raczej niczego nie złapie i leci do tylu.
Laura w szkole ma luz bo nauczycielka chora no ale sama zadaje jej Coś bo 3tyg wolnego dla dziecka to dużo a nie wspomnę ze to już 4 tydzien leci.
Weekend jak zawsze szalony
Piątek z dziewczynami a w sobotę i niedziele byliśmy u znajomych. Impreza z noclegiem.
Podczytywalam ale nic nie pisałam trochę z lenistwa do czego sie przyznaje bez bicia.
Dużo zdrowia dla zasmarkanyc ������i gratuluje dzieciaczkom zdolnym i uzębione������

Ostatnia edycja:
Anka buziak dla Ethana na 8 miesiączków :) :*
i brawa, piękny skok zalicza, pędzi cudnie:-)

a u nas chyba akcja zębiska...hurtowo!! jak patrzę do paszczy to i górne jedynki i dwójka górna, dolna jedna...aaaaaaaaaaaa:rofl2: mała dzielna, w dzień oki, tylko nocki gorsze

Buziaki przekaże i dziękuje bardzo
U nas tez akcja zeby :/ ethan tak sie slini i pcha nerwowo ręce do buzi ze szok! Ponadto chce tylko mleko obiadku zjada polowe i dopija mlekiem.
Na sniadanko dostał chleb z pasztetem i wcinal ze smakiem, melona o malo całego nie zmieścił w buzi :)) tak szeroko otwierał buzinke.
Współczuje nocek no ale było nocne karmienie to teraz musza byc zeby
Tak zeby mamusie wiedziały ze dzieci są w domu

Anka najlepszego dla Ethana z okazji ukończenia 8 miesięcy, i gratuluję postępów.
Moja też wszystko musi popić mlekiem ;-)
Fajnie, że tak imprezowo weekend minął :-)
Truskaffka, Ewciulek nie wiem czy to zęby czy jakiś skok, bo co noc to pobudek coraz to więcej i więcej, w nocy jedzenia się domaga, jakby w dzień nie jadła a je. U Was jakieś ząbki już są a u Nas ani widu ani słychu. Kiedyś wydawało mi się że są dolne jedynki ale tylko mi się wydawało...
Ewciulek zatem udanej imprezy weekendowej :-)
Truskaffka a jak ząbek Matiego?
Zuzkon gratuluję Kubusiowi postępów ruchowych :-) A Ty jak z tą ręką? A Kuba jak z alergią? Moja też ściąga skarpetki, butki namiętnie. A o gondoli to my już nie pamiętamy odkąd młoda siedzi.

Spania nie mam, tzn. córcia pobudkę wcześnie zrobiła więc o ponownym zaśnięciu mowy nie ma.
Dziś mamy wizytę u neurologa i mam nadzieję, że przebiegnie spokojnie, nie tak jak ostatnio.
Z Oliwią mam w piątek wizytę u ortopedy, bo ma problem z nóżkami.
Poza tym Gabrysia wczoraj znów sama wstała, tym razem przy wannie, spryciula mała :-)
Tylko gadać się jej nie chce ;-)

Bry :)
Dziękuje Kaniu.
Ty faktycznie spania nie masz Ja wstaje bo muszę. Ethan śpi i wstanie z mega katarem bo cieżko mu sie oddycha :( dobrze ze maz zawiezie Zlaure bo musiałabym go budzić
Kania trzymam kciuki za wizytę z na gadanie jeszcze czas widać nie ma sie co zamartwiać. Pózniej cię zagada :))

Kaniu, moja reka niestety gorzej niz była.. nic na to poradzić nie mogę. Kybt alergia raz sie zmniejsza raz zaostrza.. wczoraj pierwszy raz dostał kaszke ryzowa o smaku bananowym i mu smakowala...:) Kuba sam wciaz nie siada wiec nie chce mi sie zmieniac na spacerówke..

Anka masz rację, jeszcze mnie zagada, już jedna daje czadu :-)
Zdrówka dla Ethana, niech ten katar mu odpuści, moja też wiecznie zakatarzona więc doskonale rozumiem.
Gabi też jeszcze śpi, zaskoczona jestem bo ostatnio pobudki po 6-7 już były. Może w końcu po tej zmianie czasu wszystko wraca do normy i nadal będę miała porannego śpiocha :-)

Zuzkon i nie ma rady na tą Twoją rękę? No z alergiami niestety tak jest, raz jest dobrze a za chwilę znów się zaostrza i człowiek się głowi z czego??? Już 3 lata się zmagamy z Oliwii azs i różnie bywa. A co do kaszek, to ja tych smakowych nie daję, tylko kleik kukurydziany, ryżowy albo kaszkę 7 zbóż, do tego dodaję świeży owoc i zasuwa aż jej się uszy trzęsą :-)

reklama
Hej:)
anka ja też dołączam się do życzeń dla Ethana z okazji 8 miesięcy:) buziaki
kania ja nie wiem co jest u mojej panny , znowu dziś pobudki w nocy , ale jak jej śpiewałąm za chwilę usypiała, no ale od 5 na nogach jest moja królewna:szok: a ja z nią.......teoretycznie można stawiać na skok bo według tygodni się zgadza, chociaż sama nie wiem czy wierzyć w te skoki czy nie....może jej powietrza brakuje, jest przyzwyczajona do codziennych spacerów , ale teraz pogoda do bani.....
zuzkon
zobaczysz jak Ci z dnia na dzień siądzie.....

Do góry