reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Truskaffka mają córcię, po 3 straconych ciążach, 4 się utrzymała choć pod ścisłą kontrolą dr, i różnymi perypetiami po drodze. Teraz zaczęli się starać o drugiego dzidziusia, niestety historia się lubi powtarzać :-(
Udanego imprezowania w weekend.
Moja psiapsióła ma jutro urodziny i pewnie gdzieś wybędziemy posiedzieć :-)
Poza tym mama czuje się w miarę ok, choć widać że mówienie ją męczy, po intubacji ma ochrypły głos.
Bała się strasznie, że jej uszkodzą struny głosowe i nie będzie już mogła "pyskować".

reklama
Hej:0
Ja tylko na chwilkę bo mam zalatany dzień dziś troszkę:)
Proszę Was o kciukasy za moją mamę , która ma dziś biopsję........z góry dziękuję

hejka

to ja wpadam z kciukiami :) Ewciulek będzie dobrze :tak:
Kania cieszę się że mama może nadal pyskować:-p

dziś ogarniam, pakuję, ciacho robię... :p
do tego przeziębiona nadal jestem i osłabiona nieco...więc zaciskam pośladki i się kuruję szybko :p

Dziewczyny dziękuje za kciuki:) Mama już po biopsji, poszło sprawnie:) jestem happy
truskafffka to kuruj się przed weekendem , bo spędzacie go poza domem ,także zdróka:)
kania równieź udanego weekendu życzę :)

Dziewczyny, wpadam się przywitaći pozdrowic z cieplego kraju :) podroz bardzo dobrze została zniesiony, Laura szybko się zaklimatyzowala. Dziadkowie wniebowzieci i zakochani po uszy we wnuczce. Ja mam troche wiecej czasu dla siebie bo wrecz wyrywają mi ja z rak ;) jutro mamy usg nerek (pisałam wam ze młoda miała infekcje układu moczowego) iTrzymajcie kciuki proszę. No i będziemy powtarzać badanie moczu z uwagi na przerwany antybiotyk przez alergie :(
Ewelinka Leki nie zabijają w 100% temperatury. U nas z prawie 40 stopni spadało do 38'6 lub podobnie. Ale dziecięca cały czas w dobrym humorze było. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Serce pęka gdy dziecko choruje. Oby to zeby były.
ewciulek trzymam mocno kciuki za mamę. Będzie dobrze, musi być!

Milej niedzieli!

Jak mnie tu dawno nie było :)

Anka widze że Ethan też zdobywa pion :) załapie że trzeba się trzymać. Mój jak się poobijał to teraz się trzyma a jak chcę wrócić do raczków to tak fajnie kuperek wypina i się już w ogóle nie przewraca, czasem tylko czołem o jakiś blat zawadzi.

Ewelinka przykra sprawa z tym autobusem. A mąż znał tego kierowcę? Jak się obniża gorączka to jest ok, ale jakby przestała się obniżać to szybko do lekarza bo może być bardzo źle.

Ewciulek gratuluje ząbków u nas 4 są przebite :)

Truskaffka zdrowia dla Was wszystkich :) Masz rację w listopadzie mnóstwo imprez i niestety obciążenie dla portfela. My jutro urodziny synka mamy ale wyprawiamy w niedziele a do tego mama urodziny i imieniny, teścowa imieniny, kuzyka 40 urodziny... A to tylko taka najbliższa rodzina. My musimy tylko buty zimowe kupić dla Antka.

Kania zdrówka dla mamy :) Niestety tak jest, że niektórzy mają problem z ciążami. Szwagier z żoną starają się o dziecko już 5 lat wszystkie wyniki ok i nic więcej...

U nas 4 ząbki. I w końcu zaczyna rozumnie gadać, teraz z ręką na sercu mogę powiedzieć, że moje dziecko wie co znaczy: "mama". Mówi jeszcze: baba, nie nie nie, idzi idzi idzi, jade jade jade, dziadź, ja, ej... Tata ciągle uczy: "tata" a mały się z niego śmieje.

Bry.
Co tu takie pustki ???
U Nas weekend zleciał bardzo szybko, w piątek zaszalałam, sobotę się męczyłam, niedziela leniwa choć popołudniu z Oliwią byłyśmy na urodzinach syna mojej psiapsiółki a poniedziałek też rodzinkę odwiedziliśmy ze strony męża.
Nocki mamy nadal kiepskie, zęby atakują, skok jakiś przechodzimy do tego kaszle o poranku, w ciągu dnia nie.
Panna mi się ponionizuje :-)
Królowa
to super, że już dotarliście i Laura się zaadaptowała, a Ty??? Fajnie, że teściowie bawią wnusię, będziesz miała więcej czasu dla Nas ;-)
Deizzi wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji urodzin, dla Ignasia gratulacje, tyle już ząbków i mowa się rozwinęła, super :-)
U Nas też listopad imprezowy od 1 do 25 listopada praktycznie co sobotę ;-)

reklama
Hej dziewczyny:) Witam po długim weekendzie:) U nas weekend jak zwykle rodzinny , choć wczoraj było odsypywanie nocek , w weekend nocki mega kiepskie:( dziecko w nocy po 3 godziny pod rząd nam niespało:( wczoraj po weekendzie chodziliśmy z mężem jak zombie,spaliśmy w dzień razem z nią, co prawda jedynmki i dwójki się już przebiły , ale coś jej muszą przeszkadzać,podobne górne jedynki są dla dziecka bardzo bolesne......dzisiaj nocka na szczęście spokojna,oby już tak zostało:)
W weekend mamy imprezkę urodzinową mojego męża, w piątek już sprzedajemy dziecko ,żeby na spokojnie się przygotować , także się trochę odprężymy:)
Królowa niech dziadkowie porozpieszczają wnusie , a Ty korzystaj z tego ile się da:) a co:)
Deizzi moja tata mówi, nie mówi mama , a nana hehehe noi oczywiście neeeeeee jak jej coś nie pasuje :) dołaczam się do życzeń dla Antosia:)
Kani fajnie ,że Ci weekend zleciał poza domem :) łącze się z Tobą , jeśli chodzi o nocki , niech te zębiska się przebiją , urosną i dadzą naszym dzieciom spać:)

Do góry