reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Kania co do gadania to moja straszna gaduła,ale mówi w swoim jeszcze nie zrozumiałym dla nas języku:) no ale tata, baba , beeeee i uwaga doczekałąm się od dzisiaj w nocy mówi mama:) wczoraj było jeszcze nana na mnie:)

reklama
Ewciulek pewnie duma Cię rozpiera :-) Co do skoków to u Nas ksiażkowo przebiegały u Oliwii, u Gabi też można zauważyć, choć urodziła się ciut wcześniej od sis.

Żabka najlepszego dla Arturka z okazji ukończenia 8 miesięcy, trzymam kciuki za usg brzuszka.

Gabula zasnęła, obiad przygotowany więc czas na relax ;-)

hejka :)

sennie dziś że heeeej
rosołek od rana się gotuje, na zdrówko ;)

Młodej przebił się ząbek-dolna dwójka, jeszcze trzy górne w ataku ;)
właśnie siedzi i czyyyyta...znaczy zajada ksiązki :p

Kania nasza mała teraz sie rozgaduje, myślę że przyszedł jej czas haha opanowałam raczki, wstawanie, to teraz wrzuciła na luz i gada gada gada oczywiście nic konkretnego, ale sylabizuje dużo. a jej ulubione brzmi jak "iiiddddeee" "aaadzziiiie" śmieszna jest :p
i dziękuję, z zębem MAtika oki, wraca do normalnego jedzenia, drucik zabezpieczający zdjęty. Teraz raz w miesiącu ma jeździć na kontrolne wizyty...i tak przez dłuższy czas pewnie, ale za to przynajmniej będzie w dobrych rękach :)
kciuki trzymam i czekam na dobre wieści od neurologa :)
Ewciulek ale fajnie :) życzę żeby córcia często rozpieszczała mamusię swoim "mama"
moja dama chyba w ślady starszego brata idzie i mama gadać będzie późno...zołza jedna :p jak jej źle to krzyczy bababa babbuu, tata gada-choć nieświadomie myślę, ale mama nawet nieświadomie nie chce :p raz mi tylko powiedziała, cieszyć się zaczęłam...a tu cisza:-p
Anka moja mała też chlebek lubi, ale póki co tylko z masełkiem jej daję :)
oby zębiska Ethana nie męczyły, niech szybko i bezboleśnie wychodzą
Zuzkon współczuję tych akcji alergicznych :(
Żabka buziak dla słodziaka kochanego z okazji 8 miesięcy :*:-):-):-)

Wpadam z kawa bo ethan śpi a Laura koloruje
Dziękuje za liczne buziaki zacaluje jak wstanie ;)
Pogoda sprzyja spaniu
Zastanawiam sie czy katarek nie przyszedł bo zabki chcą wychodzić. Kania js tez mam Laure gadule wiec jak Ethsn pójdzie w jej ślady to mam przerabane. I liczę na to ze twój spioch znów będzie dawał ci wypocząć
Ewciulek nie wiem o co chodzi ze skokami ale moje dzieci wogole do nich nie pasują .
Truskaffka fajnie ze mati nie musi już wciągać papek. Zapewne teraz będzie wszystko ok j tego życzę. Jeżeli chodzi o chleb to tez zaczynałam od maselka teraz nawet i szyneczke klade. Szaleje ;)
Zabka jak usg?

truskafffka gratlucje kolejengo ząbka dla Melci,a Matik wreszcie uwolniony od drucika , super:)
anka ja mam mieszane uczucia co do skoków, ale fakt faktem,że tygodniami się zgadza, a może to poprostu zęby rosnące, bo przebić się przebiły

Ja właśnie wstałąm,przespałąm się z młodą, bo odlatywałam już,a teraz czuje się jak nowo narodzona:)

no my juz po usg. wszystko w porzadku :) chodzilo glownie o watrobke. uff ulzylo mi:) Artur dostal od taty nocnik na 8 mcy:) zebow dalej brak :( juz sie ich doczekac nie moge :) idziemy cos zjesc:) pozdrawiamy :)

Ewciulek każde dziecko musi kiedyś pomarudzic :)
Zabka buziaki dla Arturka a nocnik to piękny prezent. My zaczniemy przygodę na 10 miesięcy :)) powodzenia! Cieszę sie ze usg na plus. Ale strach napewno był.

Ethan zaczyna kaszlec :( jutro dostanie syrop a na wodę z nosa nie mam już sił :(
Jutro mam długi dzień bo odbieram córkę koleżanki Laura ma chór wiec szykuje się Kongo :))

reklama
Ello
Witam z ranka
Ethan śpi a Laura została odebrana przez tatę i odwieziona do szkoły. Ja leże w łóżku i pisze do Was :))
Noc miałam słaba bo cały czas czuwalam. Przez katar Ethanowi cieżko sie oddycha nawet by mu ułatwić skropilam pieluszke Amolem.

Do góry