asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aleksp ale zmierz sobie ciśnienie jak masz możliwość wtedy gdy Cię głowa boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdrowka dla LauruniZuzkon nam mówiła pediatra (przy okazji szczepień) by podać środek przeciwgorączkowy dopiero jak przekroczy 38'C. Podobno mniejsza temperatura jest ok, organizm walczy z infeckją..
..
zmiana koloru kupüki przy podawaniu pokarmow to normalneAnka26,07 moze ja tez zobacze co 4 dni bede zmieniala potrawe powiedz mi prosze czy to normalne, ze po jabluszku u malej kupa nie wygladala normalnie? Raz byla zielona jednolita a dzisiaj rano to tatus mala przewijal to az mnie obudzil, rozne odcienie zielonego zazdroszczę Ci ze masz juz wprowadzanie za soba! Ja o 8pm zajechalam do szpitala a o 10,12 mala juz byla, nawet nie zdazyli mi epidural podac, ale to i lepiej. Tak tutaj sklepy zawsze czynne naweet e swieta i wtedy duze wyprzedaze. jakiej firmy ubranka sas najlepszej jakosci w niemczech?
juz doczytalam ze dekox skutecznyanka ostatni budzi sie w nocy z placzem co mu sie nie zdarzało do tej pory. zobaczymy czy odstawienie jedzonka cos zmieni
Laura wraca dopiero jutroBry.
ANka u Nas niekorzystny biometr jest od piątku, a dziewczyny tak dały popalić przez weekend że nie wiem jak się nazywam. Heh dzieciaczki to umieją wykorzystywać sytuację odnośnie prezentów ;-) Nacieszyłaś się córcią?
Oliwia dziś pierwszy dzień w Przedszkolu :-) oczywiście stres jest.
Trzymam kciuki za Dzieciaczki, które pierwszy raz zaczynają przygodę z Żłobkiem/Przedszkolem/Szkołą oraz za ich Rodziców.
Poza tym weekend ciężki, bardzo ciężki bo Obie były tak marudne że szok. Miałam ochotę wyjść z siebie i nie wracać. Nie wiem czy Gabi po szczepieniu taka marudna, w nocy co chwila pobudki, płacz, prężenie się przy jedzeniu w ciągu dnia albo zmiana mleka z 1 na 2 ją tak przytłoczyła albo biometr niekorzystny był dla Nas wszystkich. Oliwia też zakatarzona, w sobotę się skarżyła na ucho, wczoraj na coś innego i tak w kółko coś...
fajnie ze weselicho sie udalo no i ze masz taka cudna mame ktora zajela sie wnusiaHej dziewczyny my już po weselu , było super, babcia poradziłą sobie z Nikusią super, także jestem zadowolona
Dobra lecę po małą do babci , bo kazała nam ją dopiero dziś odebrać , żeby się na spokojnie wyspać itd. Kochana mamusia
obstawiam ze to trzydniowkakuba no wczoraj jak mial te 38,6 o 16 dostał 2 czopki paracetamolu.niestety o 23 znow mial tyle samo...dziś rano jakwstał to mial 38,2...z samego rana.. niestety ciag dalszy nie wiadomo czego..;/
fiufiuuu to Pani nam tu dobrze zabalowalaCzesc
ja dziewczyny chorowalam cala niedziele po panienskim takze chwala mojemu mezowi ze do 16:00 byl zarowno matka jak iojcem i moglam spokojnie dojsc do siebie mala od kilku dni przemarudna, zeby juz prawie na wierzchu ida i dolne i gorne jedynki.... natomiast noce przesypia normalnie i budzi sie kolo 6!! dzieki za rady - kupilam te pipetki male camilla i zel (denti baby czy jakos tak - innego nie bylo) i na chwile jest lepiej wybaczcie brak polskich znakow...