Czesc
Emilka mi pediatra powiedziała, że te rozne odcienie zieleni w kupce calkowicie normalne, ja dawalam kleik ryzowy na samym poczatku, nic nie uczulil tylko smakowac to jej nie bardzo podchodzi (moja Pola z tych ulewajacych i musze mleko zageszczac) kukurydziany juz predzej, u nas nowosci nawet co 2 dni szly (po jadla tak po pol sloika i na 3 dzien cos nowego dostawala) tylko mojej małej to tylko moze raz potowki wyszly i tyle
zadnych uczulen ani problemow skornch
kaszki juz mleczne tez jej daje takie smakowe, sloiki z miesem tez - krolik nie podchodzi, cielecina nawet, drob i wolowina tez slabo
z owocow jak leci juz chyba wszystkie mozliwe dla tego przedzialu jadla - gdzies widzialam ze brzoskwinie mozna pozniej ale z hippa bodajrze po 4 miesiacu i tak jej dalam i nic sie nei dzialo, teraz wprowadzam gluten
Zuzkon lepeij z Kubusiem?? moze zeby??
Aleksp nic sie nei martw na pewno nic powaznego!!! ale lepiej sprawdzic
Ewciulek ja w tym tyg na wesele ide - swaidkiem na dodatek jestem, nie wiem jak dam rade cala noc na nogach byc...
Kania wspolczuje weekendu
daj znac jak wrazenia po przedszkolne
Krolowa my tez jak kania kilka dni nasivinu dla dzieciakow i jakis ibuprofen w syropie przeciwzapalnie tak ze 3 dni na wszelki wypadek! a tez do odkurzacza to katarek i ja tez polecam bo mialam taki zeby ustami ciagnac cos ala frida i nie szlo mi zupelnie a katarkiem minuta i po krzuku - na poczatku to sie nawet cieszyla jak jej nosek odkurzalam
ale przestala rzecz jasna
Zabka jak babcia???
ja dziewczyny chorowalam cala niedziele po panienskim takze chwala mojemu mezowi ze do 16:00 byl zarowno matka jak iojcem i moglam spokojnie dojsc do siebie
mala od kilku dni przemarudna, zeby juz prawie na wierzchu
ida i dolne i gorne jedynki.... natomiast noce przesypia normalnie i budzi sie kolo 6!! dzieki za rady - kupilam te pipetki male camilla i zel (denti baby czy jakos tak - innego nie bylo) i na chwile jest lepiej
wybaczcie brak polskich znakow...