anka26,07 jakie owoce dodajesz do kaszki? Surowe, zmiksowane? Swietny pomysl, tylko u mnie to dopiero za jakis czas bedzie mozliwe. Jak ja przez tydzien musze sprawdzac jeden owoc, warzywo to ja do roku wszystkiego dla malej nie podam! o to Twoj synus tez duzy, ja sie ciesze, ze ZUZIA byla od razu duza, chociaz na rece sie nie balismy jej wziac;-) a dlugo rodzilas? zuzia na poczatku nie mogla sie najesc teraz zjada ok 120ml co 2-3 h na noc zjada duzo wiecej 180- 200ml i od tego czasu przesypia cale noce. Chociaz czasami zdaza sie jej raz obudzic.
Asinka w Polsce taka waga jest nonormalna. Przynajmniej dla mnie. Tutaj mala 3 razy dziennie badali czy nie ma cukrzycy czy innej choroby bo taka duza...
U nas narazie tez ppochmurny poranek ale 30 stopni ma byc, wiec cieplutko:-) jutro trzeba jechac na zakupy mala obkupic na jesien, bedzie szalenstwo na calego, na szczescie ubrania sa tu baardzo tanie milego dnia wszystkim.
Asinka w Polsce taka waga jest nonormalna. Przynajmniej dla mnie. Tutaj mala 3 razy dziennie badali czy nie ma cukrzycy czy innej choroby bo taka duza...
U nas narazie tez ppochmurny poranek ale 30 stopni ma byc, wiec cieplutko:-) jutro trzeba jechac na zakupy mala obkupic na jesien, bedzie szalenstwo na calego, na szczescie ubrania sa tu baardzo tanie milego dnia wszystkim.
Ostatnia edycja: